keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Kirja-arvonta: ihanaa luettavaa!

Postaukseen sisältyy kaupallista yhteistyötä
Monella tuntuu nyt olevan tavanomaista enemmän luppoaikaa, ja siksipä oli ihana juttu, että sain Docendolta blogissani arvottavaksi Linda Peltolan ihastuttavan kirjan Rakas puolivilli puutarha. Kirjan tunnelmallisia tekstejä lukiessa ja viehättäviä kuvia katsoessa on ihana jo haaveilla tulevasta kesästä. Kirja tarjoilee roppakaupalla tietoa sekä kivoja vinkkejä ja monenlaisia ideoita puutarhan kaunistamiseksi.Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot jonkin positiivisen asian, suunnitelman tai muun jutun, mikä antaa sinulle voimaa ja ilahduttaa tässä hetkessä.

Saat toisen arvan, jos olet liittynyt blogi lukijaksi (liittyminen tapahtuu oikeassa reunassa olevan Blogini lukijat-kohdan kautta, mobiilissa pitää ensin klikata sivun alalaidasta Näytä internetversio).

Ja vielä kolmannen arvan saat, jos seuraat blogiani myös blogit.fi-palvelussa.

Mainitse kommentissasi, miten monella arvalla olet mukana. Laita siihen myös jokin yhteys- tai tunnistetietosi.

Arvonta päättyy pääsiäissunnuntaina 12.4. klo 24.00. Jos en tavoita voittajaa viikon sisällä, arvon tilalle uuden. Kustannan palkinnon postituksen kotimaiseen osoitteeseen. 

Onnea arvotaan ja mukavaa huhtikuun alkua!

Arvonta on päättynyt. Voittaja on Sanna P, onnea ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

#Lindapeltola #puolivillipuutarha #Docendo

38 kommenttia :

 1. Uuden istutusmaan suunnittelu pihaan. Kyseessä on hankala alue ja kasvien valinta vaatii ekstra miettimistä. Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 2. Kiva arvonta. Lukeminen. Mukana kolmella arvalla. PS. Minunkin blogissani on puutarhakirjan arvonta: Hillevi Joutjärven uusi kirja.

  VastaaPoista
 3. Lähestyvän kesän lämmöstä unelmoiminen tuo energiaa ja hyvää mieltä. :) Yhdellä arvalla mukana.

  saraana.makela(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hurmaava kirja! <3
  Sydäntäni lämmittää juuri nyt puutarhassani kukkivat kärsimyskukat, pelargoniat ja aloet!
  Ja hei, haarapääskyset saapuivat tänään Afrikasta meille, joten se on jo melkein kesä!
  Kahdella mukana ihanassa arvonnassa, kiitos!
  (Osoite myös Suomessa)

  VastaaPoista
 5. Kolmella arvalla mukaan ja odotan kevään tuloa ja puutarha hommiin pääsyä.Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Minua ilahduttaa tällä hetkellä lisääntynyt yhteinen aika mieheni kanssa. Myös se, että linnut laulavat aamuisin ja olen kuullut lehtopöllön huhuilevan!

  Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana! Ilonaiheita on jo pelkästään puutarhapuolella monta: kasvavat taimet ja ensimmäiset talvetettujen kasvien pukkaamat kukkanuput, uusien kukkapenkkiprojektien ja kasvimaan uudistuksen suunnittelu sekä kevään etenemisen seuraaminen, vaikka nyt tulikin taas hetkeksi lumisemmat maisemat. Kevät on kuitenkin jo aivan aluillaan ja mikäs sen mukavampaa!

  VastaaPoista
 8. Ihana kirja, kolmella mukaan. :) Tällä hetkellä iloa ja voimaa tuottaa perhe, hyvinsujuva etäkoulu, lemmikit, lukeminen ja puutarhasuunnitelmien eteneminen. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kevään lähestyminen ja lisääntynyt aika perheeni kanssa!

  VastaaPoista
 10. Oih. Ihana kirja ihanasta aiheesta. Meidän perheellä on vuokraltakin pihalla pieni puolivilli puutarha, jossa kasvatamme monenmoisia hyötykasveja juureksista yrtteihin ja paljokasveista matkoihin sekä lisäksi pölyttäjäystävällisiä kukkia ja kauraa ja auringonkukkia lintujen talviruokintaan. Meidän puutarhaan on kaikki öttiäiset tervetulleita(toki pyrimme välttelemään tuhohyöteisiä ja mm lehtokotilon kanssa käymme vähän sotaa). Osa pihasta jätetään villiksi ja alenematta, sekä annetaan voikukkien, apiloiden ja horsmien kukkia rauhassa, muutamia muitakin niittykukkia villeiltä alueilta löytyy. Hortoillemme myös paljon Eli hyödynnämme pihan villejä antimia ravintonakin. Viime vuonna tein mm voikukkahilloa, vuohenputkipestoa ja nokkossämpylöitä. Puolivilli piha on ihana, kaunis ja runsas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näköjään osannut laittaa kommenttia nimellisenä. Enkä löytänyt mistä voin liittyä blogisi lukijoihin. Mutta seuraan nyt sinua blogit.fi palvelussa. Kiva blogi sinulla. Miusta lisätietoa miun keskeneräisillä kotisivuilla miiart.webnode.fi, siellä esim instatili ja sähköpostiosoite. Osallistun siis kahdella arvalla, kun en osannut tuota toista vaihtoehtoa

   Poista
 11. Kaikki auringonpilkahdukset antavat voimaa ja uskoa parempaan tulevaisuuteen kuin nyt on. Kolmella arvalla mukana. Hyvää Pääsiäisen aikaa!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Kevät alkanut tänä vuonna jo tavallista aikaisemmin! Kiirettä pitää puutarhatöillä...

  VastaaPoista
 13. Minulle antaa voimaa ja iloa 6 lastenlastani, joita näen nyt vain videopuheluiden kautta. Lisäksi pari koirulia pyörii ympärillä autuaan tietämättöminä maailman menosta. Kasvat taimet ilahduttavat myös.
  Koti ja perhe, siinä voimavarani <3
  Niin ja osallistun erittäin mielelläni kirja-arvontaasi :D

  VastaaPoista
 14. Kevät ja luonnon herääminen tuovat iloa, yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 15. Kevät ja taimikasvatukset. Luonnon herääminen ja läheisten kanssa vietetty aika. Yhdellä arvalla mukana.
  miakinnun75@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Uuden pihan suunnittelu.
  pirjo.holanti@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Lämmön lisääntyminen ja taimikasvatuksen seuraaminen on tämänkin kevään suuri ilon aihe. Samoin etsin maistuvia syys- ja talviomenapuita pihaan istuttettavaksi. Mitkähän lajikkeet olisisvat hyviä syöntiomenia ja säilyisivät kellarissa pitkään? Kahdella mukana. kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaija, kiitokset arvontaan osallistumisesta ja hyvästä kysymyksestäsi! En ole itse mikään kovin suuri omena-asiantuntija, niin voisinkin tehdä niin, että teen tästä aiheesta ihan oman blogipostauksensa, katsotaan jos saisimme sillä tavoin kerättyä blogini lukijoiden vinkkejä hyvistä lajikkeista!

   Poista
 18. Minua ilahduttaa auringonpaiste ja tulevan uuden pihan suunnittelu

  VastaaPoista
 19. Lämpö lisääntyy ja ihan kohta pääsee ulos lukemaan :)
  1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Yksi arpa, kiitos! Neljä pientä lasta tuo iloa elämään!
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 21. Mukana kahdella arvalla. Iloa tähän haasteellisen ja mullistavan aikaan tuo kevät, valo ja puutarha. Puutarhassa tekeminen lisääntyy kaiken aikaa, ilo on päästä näkemään uutta kasvua luonnossa :).

  VastaaPoista
 22. Mukana kahdella arvalla! Iloa tuottaa auringon paiste, lumen sulaminen pihalta, ensimmäiset vihreät sulaneen lumen alta, lintujen sirkutus lähimetsässä. Hyvää pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 23. Puutarhakirjat houkuttavat aina. Osallistun arvontaan kahdella arvalla.
  Minulle tuo iloa katsella ikkunasta kevääseen heräävä puutarhaani. Joka aamu pientä edistymistä.

  VastaaPoista
 24. Mukaan kolmella arvalla:-)
  Olen iloinen löytäessäni itsestä uusia puolia ja inspiroitunut toteuttaessani omaa luovaa puolta. Samoten olen iloinen lumen sulamisesta, että pääsee pihalle vaikka kaivamaan voikukan juuria ruoaksi. Nyt on vielä reipas lumikerros maan päällä.

  VastaaPoista
 25. ensimmäinen siili kuljeksi jo jäisellä pihallani,liotin kissanruokaa,mutta ei käynyt syömässä.oisko mennyt takaisin talvipesäänsä. eiköhän se sieltä vielä tule. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Kolmella arvalla mukana. Voimaa saan itse asiassa monestakin asiasta, vaikka haastavia hetkiä ja päiviäkin on. Enemmän yhdessäoloaikaa perheen kanssa, ystävien kanssa juttelu ja välillä avautuminen ja valittaminen somekanavissa, ulkoilu ja liikunta, kodin järjestäminen, herkuttelu, elokuvat ja lukeminen. Myös hyväksynnän harjoittaminen aiemmin terapiassa on auttanut tätäkin tilannetta sietämään, vaikka monta kivaa juttua on peruuntunut ja erityislapsen kanssa kotikoulun järkkääminen voimia vievää. Hyvää pääsiäistä toivottaen!
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 27. No nyt on ainakin aikaa puuhastella pihalla ja koittaa toteuttaa kaikkia lykättyjä projekteja.

  -kolmella arvalla mukana-

  VastaaPoista
 28. Aurinko kakonro1@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Kevätpuuhastelut js.alonen00@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kasvimaan uusiminen ja uuden perennapenkin tekeminen, "ankkalammen" rakentaminen ja pihalle uuden käytävän tekeminen. Projektit ei ihan heti lopu ja nyt tämän pakollisen kotona olon myötä niihin on ehkä enemmän aikaakin. Aurinkoista kevättä! riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui mainita, että kahdella arvalla mukaan :)

   Poista
 31. Itseäni ilahduttaa koko ajan lisääntyvä auringonpaiste ja valo :) Ja uudet kukkien istutussuunnitelmat.

  VastaaPoista
 32. Kevään tulo, toinen kevät täällä unelmieni talossa ja pihassa! Kaikki suunnittelu ja toteutus. Tykkään tosi paljon Lindan upeasta pihasta! 1 arvalla mukana

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!