keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Kukkatalossa on mistä valita!

Postaukseen sisältyy kaupallista yhteistyötä

Tarvitsitpa puutarhaan erilaisia taimia, siemeniä, näyttävän ruukun tai muita tarvikkeita, kannattaa käydä kurkkaamassa Pirilän Kukkatalosta. Sieltä löytyy myös trendikkäät viherkasvit ja kauniit istutukset niin kotiin kuin tuliaisiksikin.

Tänä kesänä avautui uusi, Kukkatalon seitsemäs myymälä Tampereen Lakalaivaan. Muut myymälät sijaitsevat Helsingissä, Kaarinassa, Raisiossa, Riihimäellä, Salossa ja Tuusulassa.

Näin kesän loppupuolella myymälässä vallitsee upea väriloisto. Tuotteet on aseteltu kauniisti ja selkeästi esille tilavissa myymälöissä. 

Pirilän Kukkatalo on täysin kotimainen perheyritys, se on perustettu Raisiossa vuonna 1994, Pirilä-nimiselle alueelle. Puutarhalla on runsaasti omaa kasvituotantoa.
Viherkasveja löytyy moneen makuun, kuten vaikkapa suosikkiani
viehättävää ja trendikästä kilpipileaa.
Hauskaa, että myös puutarhamyymälä voi toimia pörriäisbaarina,
enpä ole tullut tätä aiemmin ajatelleeksi.
Myymälässä kävi aikamoinen pörriäiskuhina.

Tässä biologisesta torjunnassa käytettävää purua
kauniin aaloen lehdillä.
Juuri sinä päivänä, kun vierailin Tampereen myymälässä, siellä oli otettu käyttöön uutuus, biologinen tuholaistorjunta. Myyntikasveille oli ripoteltu purua, joka sisältää muun muassa petopunkkeja.

Nyt voit voittaa lahjakortin Pirilän Kukkataloon! Blogissani on menossa parhaillaan juhla-arvonta, jossa palkintona on neljä kappaletta Kukkatalon lahjoittamia lahjakortteja. Ehdit osallistua arvontaan 1.8. mennessä.

#arvonta #palkinto #lahjakortti #Kukkatalo #pirilankukkatalo
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!