torstai 22. heinäkuuta 2021

Katselukerroissa lähestyy uusi pyöreä luku - sen myötä tulossa arvonta :)


Blogini käyntikertojen laskuri näyttää jälleen jännittäviä numeroita. Pian pyörähdetään uudelle 100 000-luvulle, 400 000 katselukerran paremmalle puolen. Puolen miljoonan katselukerran raja alkaa sitten häämöttää seuraavana etappina...

Koska näitä rajapyykkejä ei saavuteta ihan tuon tuosta, on tämän kunniaksi jälleen paikalla järjestää arvonta teille blogini lukijoille. Blogini oikeasta reunasta löytyvä käyntikertojen laskuri näyttää tällä hetkellä lukemaa 399 810. Tuolla pyöreässä luvussa ollaan siis tuota pikaa, ja silloin on arvonnan aika. 

Onkin taas luvassa varsin kivat arvontapalkinnot :) Koska nyt juhlitaan 400 000 katselukertaa, on palkintojakin tiedossa kokonaista neljä kappaletta! Tässä olevat kuvituskuvat ovat palkinnot lahjoittaneesta kivasta kaupasta 🙂  Kannattaa siis pysytellä linjoilla, toivottavasti saan arvonnan käyntiin ihan pian!


4 kommenttia :

  1. Onnea hienosta lukemasta. Blogin kirjoittaminen on mukavaa ja vielä mukavammaksi sen tekee lukuisat lukijat ja blogiystävät.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos enkulin käsityöt! Blogiarvontaani pääsee osallistumaan tästä: http://parastapuutarhasta.blogspot.com/2021/07/400-000-katselukerran-juhla-arvonta.html

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!