keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kiva kirjoittaa puutarhablogia, kun on kesä edessä!

Keväistä tomaatintaimiviidakkoa.
Tajusin tässä juuri, että tämä blogihan ei ole nähnyt vielä yhtään varsinaista kasvukautta, kun sain tämän blogiajatuksen jostain päähäni vasta ihan viime kesän lopulla.

Kiva siis kirjoittaa nyt, kun alkaa tapahtua ihan "oikeita" puutarhajuttuja - vaan näyttäähän puutarha yhdistettynä ruoanlaittoon kyllä antavan aihetta kirjoitteluun ihan ympäri vuodenkin.

Pari päivää sitten jänskäsin, ehtiikö 15 000 katselukertaa tulla täyteen maaliskuun loppuun mennessä. Ehtihän se, juuri ja juuri! Mikä erityisen mukavaa, kommentointi täällä blogissa on myös vilkastumaan päin. Keskustelut ja kommentit tuntuvat aina erityisen hyviltä - enhän kuitenkaan itseäni varten tätä blogia kirjoita ;) On kiva, että on aktiivisia lukijoita, kiitokset teille <3

Huomasin myös, että 150. teksti tuli julkaistua tuossa ihan vasta. Blogissa on ollut tähän mennessä kaksi kilpailua. Mikä vähän harmillista, jälkimmäistä kilpailua on käyty katsomassa ihan hirmupaljon sen jälkeen, kun kilpailu päättyi helmikuun lopussa. Toivottavasti nämä kiinnostuneet pääsevät ajoissa mukaan sitten, kun on seuraavan kilpailun aika. Sen olen ajatellut järjestää siinä vaiheessa kun sivukatseluiden määrä nousee 20 000:een. Sinne on vielä vähän matkaa, menisikö alkukesään?

Pysythän mukana!

Jos et ole vielä vastannut, niin käythän ruksaamassa tuossa oikealla olevassa kyselyssä lempi-sipulikukkasi, tai useammankin! Hyasinttiparka ei meinannut millään saada yhtään ääntä, vaan saipa sekin lopulta ensimmäiset kannattajansa :) Näin keväällä ajattelinkin tuossa kohtaa lähinnä hyasintin keväistä, viehättävän keltaista versiota, sellainen pitää kyllä pääsiäiseksi ehdottomasti hankkia. Muilla kukilla näyttää olevan tässä vaiheessa aika tasavahva kannatus. Katsotaan sitten pääsiäisenä, mikä on lopputulos.

Tässä vielä linkki kyselyn tekstiin, missä voi kommentoida asiaa.

2 kommenttia :

 1. Hienon näköiset tomaatintaimet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaija kannustavasta kommentista! Olenkin parhaillaan kirjoittelemassa vähän pidempää postausta siitä, mitä kaikille eri taimille kuuluu.
   Olen kaikkein iloisin juuri siitä, että nuo tomaatit ovat tänä vuonna niin hyväkasvuisia. Julkaisen tuon postauksen tässä muutaman päivän sisällä, kunhan saan sen valmiiksi kuvineen. - Kerttuli -

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!