maanantai 20. huhtikuuta 2015

Puutarhalehden voittaja on...Tukholman puutarhamessujen innoittama blogini arvonta on päättynyt, on aika kertoa kisan voittaja.

Suoritin arvonnan Random.org:lla, joka antoi alla olevan tuloksen:

True Random Number Generator  21Powered by RANDOM.ORG

Onni suosi tällä kertaa Tuitiinaa, joka voitti ruotsalaisen Amelia-lehden kevätnumeron ja pikkuisen siemenylläreitä. Impectan siemenkauppa lupasi myös viime metreillä heidän laajan siemenluettelonsa mukaan palkintoon.

Jos Tuitiina huomaat tämän, ilmoitathan osoitteesi minulle (parastapuutarhasta @ gmail.com), niin pistän palkinnon postiin, laitan sinulle myös s-p viestin.

Onnea ja hyviä lukuhetkiä Tuitiinalle ja kiitokset kaikille monenlaisista mukavista arvontakommenteistanne!

Minä alan tässä hiljalleen jänskätä seuraavia tasalukuja; milloin liittyy blogini sadas lukija ja milloin tulee täyteen 100 000 katselukertaa? Molempiin on vielä sen verran matkaa, että saattavat nykytahdilla mennä jonnekin kesän toiselle puolen. Kunhan nämä virstanpylväät täyttyvät, lupaan järjestää seuraavan arvonnan :)

2 kommenttia :

  1. Onnea voittajalle! Kivoja tällaiset arvonnat. Odotetaan seuraavien virstanpylväiden saavuttamista ja sitä myötä seuraavaa arvontaa.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, onpa kiva odotellakin nyt ihan ennen näkemätöntä lehteä luettavaksi ja siemeniä...niitähän ei voi olla koskaan liikaa :D Kiitos onnettarelle <3

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!