maanantai 24. huhtikuuta 2023

Nuppuja odotellessa...

Joka päivä - tai myönnetään, useita kertoja päivässä - tulee kurkattua toiveikkaana tomaatintaimia, josko pienenpieniä nupunalkuja jo näkyisi? Vaan ei vielä. Vaikka tomaatintaimet ovat runsaan ulkoilun ansiosta varsin vahvoja ja hyväkuntoisia, nuo suuresti kaivatut nuput vain antavat odottaa itseään.

Ei näy vielä nupun nuppua, vaikka miten tarkkaan katsoisi.

Kylvin tomaatit tänä vuonna maaliskuun alkupuolella, olisi varmaan pitänyt laittaa vielä aiemmin. 

Toiveissani on, jos viimeistään nyt tämän kuun aikana ilmestyisivät ensimmäiset nuppuset. Onhan tässä onneksi vielä viikon verran aikaa.

Laskin juuri, että taimia on nyt yhteensä 26. Olen siis onnistunut tiputtamaan määrää aiempien vuosien noin 40:stä - ja molemmissa on puolet liikaa 😊

En todellakaan tiedä, minne saan mahdutettua kaikki taimet 😊 Ajattelin, että tänne uuteen pihaan ja parvekkeelle yhteensä max 10. Vanhan asuntomme kasvariin voisin viedä "koristeeksi" muutaman. Enempää en viitsi siellä kasvatella. Lopuille täytyy sitten keksiä vielä joku käyttö.

Tästä voit lukea vinkkini tomaatinkasvatukseen.

#tomaatti #taimi #taimikasvatus #nuppu #piha #puutarha

1 kommentti :

  1. Onpas tomaattisi kasvanut hyvin. Tuli ihan mieleen taimien tuoksu, kun niitä varkaita katkoo varsista. Omat tomaatit ovat kyllä sata kertaa parempia kuin kaupasta ostetut.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!