perjantai 30. toukokuuta 2014

Liity lukijaksi - osallistut arvontaan!

Parasta puutarhasta on vajaan vuoden ikäinen puutarha- ja ruokablogi, jossa kerron lähinnä oman puutarhamme tunnelmista sekä tarjoilen vinkkejä siihen, miten onnistua erilaisten kasvien kasvattamisessa.

Blogissani on parhaillaan meneillä lukijoiksi liittyneille arvonta, jossa kaikkien kesäkuun puoliväliin mennessä liittyneiden lukijoiden kesken arvotaan käteviä koukkuhenkareita. Palkintoja on yhteensä viisi, joten nyt on hyvät voittomahdollisuudet! Käypä tutustumassa arvontaan tarkemmin ja liity lukijaksi, ellet vielä ole.

Samalla vielä vähän lukuohjetta blogiini, sillä pyrin kasvattamaan blogista hiljalleen pientä puutarhatietopankkia, josta löytyy vinkkejä ja tietoa lähinnä erilaisten syötävien kasvien kasvattamisesta.

Olen koonnut blogin tärkeimmät jutut sivun oikeasta yläreunasta löytyvään sisällysluetteloon, jossa on viisi kokonaisuutta:

Puutarhassa ja pihalla
Parasta keittiöstä - (kasvis)kokkailua
Talossa
Kyllä maalla on mukavaa
Sitä sun tätä

Puutarhassa ja pihalla -osio on näistä tärkein, siellä on linkit tällä hetkellä noin 60:een blogissa olevaan puutarhajuttuun. Myös noiden pääotsikoiden alla olen vielä ryhmitellyt juttuja erilaisiin kokonaisuuksiin. Käypä tutustumassa!

Olen julkaissut blogissa tähän mennessä yhteensä vajaat 200 juttua. Suosituimpien juttujen järjestys on muuttunut aiemmasta aikalailla. Harjateräs näyttää kiinnostavan kovasti näin keväällä, se on noussut nopeasti puutarhajuttujen kärkeen. Myös taimien valaisemisesta on käyty lukemassa ahkerasti.

Blogin katselukertojen määrä on jatkuvasti kasvamaan päin, tällä hetkellä se on kuukaudessa keskimäärin 3 000 - 4 000.

Toivon myös kovasti palautetta ja toiveita teiltä lukijoilta kommenttien kautta - mahdollisuuksien mukaan pyrin toiveitanne täyttämään!

Tulevan koulunpäättäjäis- ja juhlaviikonlopun merkeissä lämpöiset onnentoivotukset kaikille valmistuville,
oikein hyvää kesänalkua!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!