lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa :)

Heräte- ja muita ostoksia rautakaupasta.
Kävin Kaupungissa rautakaupassa hankkimassa vähän isomman ikkunalastan kasvihuoneen ja muiden isojen ikkunoiden pesuun.

Ja mitä sieltä tarttuikaan mukaan, sen lastan lisäksi - ihania sipulikukkaruukkuja. Valkoisia helmihyasintteja, perunanarsisseja sekä aivan vastustamattomia lilanmustia tulppaaneja! Niin, mikähän olikaan lempisipulikukkani?
Tätä se kevät tekee!

Mutta tuosta ikkunalastasta, huomasin taannoin tyttären asunnon ikkunoita pestessä, että suurempien ikkunoiden pesu nopeutuu isolla lastalla aivan huikeasti verrattuna siihen, kun aiemmin yritin ährätä "normaalin" kokoisen lastan kanssa. Homma muuttuu ihan iloksi, kun hankkii riittävän suuren, ainakin puolimetrisen lastan.

Noita isompia lastoja ei näytä saavan ihan tavallisesta marketista, mutta suuremmista rautakaupoista tai joistain erikoiskaupoista niitä löytyy. Eipä muuta kuin iloisesti ikkunanpesuun!
Kukat pääsivät kuistinnurkkaan odottelemaan avautumista.

2 kommenttia :

  1. Voi että mikä ihana istutus ! Nyt onkin hyvät ikkunanpesukelit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eija, kiitoksia, juu olin itsekin oikein mielissäni tuosta istutuksesta, joka siis syntyi aikalailla vahingossa noiden heräteostosten myötä. Ikkunanpesu on kyllä siitä mukavaa, kun siinä tosissaan näkee työn tuloksen, varsinkin näin kun kevätaurinko paistaa ikkunoista :)

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!