maanantai 16. syyskuuta 2013

Syksy - vuodenajoista parhain?

Syyskuu on edennyt puoliväliin, on aika kurkata, mitä kuuluu syyskuun kyselylle - löytyykö lukijoista enemmän kevät-, kesä-, syksy- vai talvi-ihmisiä?

Tilanne on tällä hetkellä aika yllättävä, syksyihmiset ovat selkeässä johdossa! Aika vastakkaista sille, mitä syksystä kuulee monesti puhuttavan, vaikka onhan silläkin vankat kannattajansa. Ja mikäs on ollessa näin upeana syksynä. Selittyisiköhän tämä tuloskin ainakin osittain sillä, että tämä vuodenaika on parhaillaan meneillä, ja tällä kertaa aivan poikkeuksellisen hienona. Itse en ainakaan muista yhtä lämpimänä ja aurinkoisena näin pitkään jatkunutta syksyä.

Jos olisimmekin nyt vaikkapa keskellä harvinaisen kauniin, runsasluminen talven hohtavine hankineen ja sopivin pikkupakkasin, niin olisikohan se saanut eniten kannatusta? Näin veikkaisin. Vielä ehdit käydä klikkaamassa suosikkivuodenaikasi oikealla ylhäällä olevassa kyselyssä ja voit vaikuttaa lopputulokseen!

Kiitoksia mielipiteensä jo tähän mennessä kertoneille, terveisiä Suomen Turusta, jossa taitaapi ruveta pian satamaan...

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia samoin! Nyt sitä onkin hyvä toivotella, kun alkaa sään puolestakin näyttää vähän syksyisemmältä. Vaan eipä minulla ainakaan ole mitään tällaista alkusyksyä vastaan :)
      - Kerttuli -

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!