perjantai 2. kesäkuuta 2023

Lämpöä kaipaillaan!

Hyytävät kelit laittoivat totaalisen stopin kaikelle kasvulle. Kasvit vain jurovat ja ihmettelevät, minne lämpö katosi. Hyinen keli ei oikein innosta puutarhuriakaan.

Herkkikset pääsivät taas lämmittelemään sisälle nojatuoliin, kun ei muutakaan paikkaa löytynyt.
Nyt niitä ei hennoisi millään viedä päivälläkään ulos palelemaan.

Toukokuun lopulla kovasti pohdin, olisinko uskaltanut jo ilmoittautua heinäkuiseen Avoimet puutarhat -tapahtumaan tänä rivaripihamme ensimmäisenä kesänä. 

En ole koskaan vielä osallistunut tapahtumaan, mutta pitkään se on ollut suunnitelmissani, ja ajattelin, että nyt tämän rivaripihan myötä se voisi hyvin mahdollistua.

Jätin nyt kuitenkin vielä ilmoittautumatta, kylmät kelit vaikuttivat vähän siihenkin, kun hommat ei ole oikein edenneet.  Toivottavasti sitten seuraavana kesänä!

Tänä vuonna on nyt sitten vielä mahdollista kierrellä muiden puutarhoissa, täytyy ottaa siitä kaikki ilo irti lauantaina 9.7. 😊

Ovenpielessä lämmittelemässä.

#avoimetpuutarhat #taimikasvatus #taimi #lämpötila #kylmyys #puutarha #taimi

2 kommenttia :

  1. Meillä lämpimällä säällä istutetut tomaattiraukat avomaalla sinertää ja samoin ruusukaalit, kasvihuoneessa menee paremmin, tosin sielläkin kasvu ollut tosi hidasta, munakoisoilla, kirsikkatomaateilla ja muilla. Lömpölavoissa voidaan hyvin, mutta alkaa olla ahdasta, pitäisi uskaltaa siirtää avomaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, onneksi nyt alkaa vihdoin näyttää lämpöisemmältä, jospa tämä tästä vielä kesäksi muuttuu 😊

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!