Toisena vaihtoehtona mietin mansikka-raparperiversiota. Siihen kun saisi käytettyä pakastimessa vielä olevia viimevuotisia mansikoita.
Päädyin tekemään molempia, mansikalla ja ilman, jotta saatoin verrata näitä keskenään. Tein gluteenittomana versiona, johon käytin puuroainekseksi karkeaa riisijauhoa.
Molemmat oli hyviä, pelkkä raparperiversio minun makuuni jopa vielä hitusen parempaa.
Raparperivispipuuro oli todella hyvää ja raikasta, mukavan eri makuista kuin perinteinen vispipuuro. Mansikka toi toiseen versioon kivan pienen vivahteen.
Mansikka-raparperipuuron liemessä oli kaunis väri. Tämän liemen siivilöin. Pelkkää raparperiversiota en siivilöinyt, vaan pehmenneet raparperinpalat saivat jäädä vispipuuron joukkoon. |
Jäähtynyt puuro vatkataan sähkövatkaimella ihanan ilmavaksi ja herkullisen kuohkeaksi. |
Mansikka-raparperiversio (takana) on väriltään huomattavasti kauniimpaa kuin edessä oleva, hailakampi raparperiversio. Maku on kuitenkin tärkein! |
Tässä myös linkit pariin muuhun hyvään raparperiherkkuuni: huippuhyvä raparperipiiras sekä ihana raparperi-valkosuklaajäädyke.
Kivaa viikonloppua, raparperilla tai ilman 😊
#raparperi #vispipuuro #herkku #ihana #mansikka #hyva #herkullinen
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti