lauantai 6. toukokuuta 2023

Kasvupyrähdys!

Palasin takaisin kotiin viikon mittaiselta reissultani. Melkoinen muutos tapahtunut taimissa!

Osasin toki odottaa, että kyllähän ne varmasti ovat kasvaneet, mutta en sentään sentään aivan tällaista, ei meinannut enää samoiksi tunnistaa.

Kasvimassa oli tässä ajassa lähes tuplaantunut, nyt onkin vähän setvimistä näissä.

Kylvin useita lajeja juuri ennen lähtöäni, ja nyt ne ovat kaikki itäneet: maissit, pensas- ja köynnöspavut sekä auringonkukat. Onneksi kylvin maltillisesti vain muutaman siemenen jokaista.

Kukkivia tomaatteja olisin odottanut, mutta ei vieläkään 🙁 Nuppuja sentään on jo muutamissa lajikkeissa, mutta kovin hitaasti etenevät.

Nyt on taimitila totaalisen lopussa, ja taimet pitäisi saada pikimmiten pihalle. Vielä on kuitenkin öisin aivan liian vilpoista, ja taimipenkkien tekeminenkin aivan vaiheessa. Onneksi luvassa on lämpenevää.

Ja onneksi on tässä nyt viikonloppu, ei muuta kuin hommiin 😊

2 kommenttia :

 1. Johan on aikamoinen viidakko! Ei kai sitä tässä vaiheessa kevättä oikein voi estääkään ja pian kasvit saa vähintään päivisin ulkoilemaan. Ei täälläkään tomaatit vielä kuki mutta nuppuja on melkein jokaisessa. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa alkanutta viikkoa Minna! Ihanalta ja lämpenevältä näyttää nyt sääennuste, lupaavaa 😊 Pääsee "viidakonraivuuseen".
   Lohdullista kuulla, että sielläkin tomaatit samassa vaiheessa. Kyllähän ne vielä vallan mainiosti kerkiävät. Sitä vain on niin malttamaton tähän aikaan vuodesta 😊

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!