maanantai 14. toukokuuta 2018

Pieni puutarhamessu-gallup

Blogissani ei olekaan ollut vähään aikaan gallupkyselyä, niinpä ajattelin jälleen tehdä sellaisen.

Mietin, mitä haluaisin itse saada muilta tietää, ja ajattelin, että kysymys voisi tällä kertaa liittyä puutarhamessuihin. Eli kiinnostaisi tietää, miten iso osa puutarhaharrastajista, tai tässä tapauksessa tämän blogin lukijoista, on tänä keväänä käynyt puutarhamessuilla - ja vielä, miten monilla messuilla?

Eli kysymys kuuluu, oletko käynyt tai menossa tänä keväänä puutarhamessutapahtumaan? Vastausvaihtoehdot ovat:

Yhdessä - kahdessa
Useammassa kuin kahdessa
Jätän tänä keväänä väliin

Voit käydä valitsemassa sopivan vaihtoehdon blogin oikean reunan palkin yläosasta löytyvästä gallupkysymyksestä, klikkaa sen jälkeen alta vote. Jos haluat kertoa tarkemmin vaikkapa siitä, missä olet käynyt, voit tehdä sen kommentilla tähän tekstiin. Laitetaan vastaamiselle aikaa pari viikkoa.

Tämä kysymys tuli mieleeni siitä, että itselläni jäi messut tänä vuonna kokonaan käymättä, mikä pikkuisen harmittaa. Toisaalta, kun on lukenut bloggaajien juttuja kotimaisista messuistamme, jotka usein eivät ole niin kovin suuri elämyksiä, ei harmitus ole ihan niin suuri.

(Kuvat aiemmilta Nordiska Trädgårdar -messuilta).
Siemeniä silmänkantamattomiin.
Isoin hinku minulla olisi jälleen ollut ihanille Tukholman Nordiska Trädgårdar -messuille, jotka jäivät väliin myös viime vuonna. Messut ovat nykyään kovin aikaisin, jo maaliskuussa, mikä on minulle vähän hankala ajankohta.

Nyt ei auta kuin yrittää kierrellä muunlaisissa puutarhakohteissa, vaikkapa viimeistään Avointen puutarhojen päivänä heinäkuun alussa :)
4 kommenttia :

 1. Kyllä minuakin tuo Tukholma aina houkuttelee....mutta tänä(kin) vuonna jäi kaikki messut väliin.
  Toki viime vuonna kävin täällä Alicantessa puutarhamessuilla, jotka hieman poikkesivat Pohjoismaisesta tyylistä. Ehkä hieman tylsät jopa minun makuuni.
  Englannissa olen käynyt parhaat puutarhamessut eläissäni ja sinne kaihoan uudelleen!

  Auringon hellimiä päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tämän vielä huomaat, niin täytyypä uteliaana kysyä, mitkä ja missä ovat olleet nuo messut Englannissa? Ja mikä noista messuista teki niin erityiset?

   Poista
 2. Pakko jättää väliin kun ei täällä Kuopion seudulla oikein ole puutarhamessuja eikä mikään taho tee matkojakaan Suomen puutarhamessuille.Ulkomaille asti ei ole vara lähteä.Avoimet puutarhat-tapahtumaankin kyselin bussimatkoja,mutta ei niitäkään järjestetä.Sen sijaan Tuurin ostosmatkoja on liiankin kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa harmi, ettei sielläpäin ole lainkaan messuja, eipä tuota ole tullut ajatelleeksi.
   Teidän pitää varmaan alkaa järjestellä reissua jollain porukalla... :)

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!