tiistai 24. marraskuuta 2015

Ja valkeus tuli...!

Vihdoista viimein, sähköt palautuivat viime yönä yli kolmen vuorokauden sähkökatkon jälkeen. Kyllä tuntuu jälleen mukavalta.

Vaikka kuinka ollakaan, juuri eilisiltana pilkkopimeässä viimein totesimme, että tuohon sähköttömyyteen alkoi hiljalleen tottua, asioiden hoitamiseksi alkoi muodostua ihan uudenlaisia rutiineja. Kyllä sitä siis näemmä kaikkeen ihminen sopeutuu.

Mutta kyllä toki aikaa kului huomattavasti tavanomaista enemmän niin vaikkapa vesien kaivosta kantamiseen ja lämmittämiseen, käsin tiskaamiseen, peseytymiseen kuin tavaroiden etsimiseen...


Tulipa myös jo hiihtokausi korkattua, varmaan aiemmin kuin koskaan näillä korkeuksilla. Innokkaat latumiehet vetävät meilläpäin baanat oitis kun metsässä näkyy vähänkin jotain valkoista. Ja yllättävän hyväkuntoiset ladut sieltä löytyi. Vaan kylläpä otti jälleen kunnon päälle, kun ei tätä lajia ole tullut vähään aikaan harrastettua. Hiihto on niin kokonaisvaltaista, että se tuntuu ihan joka kohdassa.

Nyt saattavat kyllä hiihtokelit loppua yhtä äkkiä kuin tulivatkin, kun luvassa on plusasteita ja vesisadetta tähän kaiken lumen päälle.

4 kommenttia :

 1. Onpas siellä ripeitä latumiehiä ! Täälläkin olis saanut hyvät ladut ainakin neljäksi päiväksi, muttei latukoneita näkynyt. Ihmistä oli kyllä kuin pipoa hiihtämässä purulla. Ladut olivat sitten mitä olivat, kun ne olivat vain suksien tekemät.

  VastaaPoista
 2. Täällä talvi loppui jo ja harmaa vesisade alkoi :(

  VastaaPoista
 3. Meilläkin lumi häviää hyvää vauhtia. Surkeus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä, että tuli pinkaistua tuonne ladulle, sillä eipä niitä enää tänään meilläkään ole :( No, ainakin tässä suhteessa, onneksi talvi on vielä edessäpäin. Toivottavasti tulee kunnollinen sellainen.

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!