maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kiitos ja kumarrus,

eipä voi muuta sanoa paikkakuntamme latumiehille!

Kävin pakkasöiden jälkeen kurkkaamassa, josko vielä olisi mahdollisuus pieneen hiihtolenkkiin, vaikkei metsässä enää juuri lunta näy.

Ja voi mahdoton, miten loistavat ladut siellä odottivatkaan, ei mitään valittamista! Ilman lämpötila oli noussut jo plussan puolelle, aurinko paistoi täydeltä terältä ja hiihtokeli oli aivan mahtavan luistava. Joissain alamäissä tuli sellaiset vauhdit, että pikkuisen jo hirvitti.

Niissä muutamissa paikoissa, missä aurinko oli jo syönyt lumen pois, olivat latumestarit lapioineet uralle vähän lisälunta. Tuli innostuttua hiihtämään huomattavasti pidempi matka kuin mitä oli suunnitelmissa :)

Jos siis hiihtäminen kiinnostaa ja satut asumaan Tampereen korkeutta pohjoisempana, kannattaa ehdottomasti käydä vielä kurkkaamassa aamusella hiihtolatujen kuntoa.

3 kommenttia :

  1. Olin tänään valokuvaamassa Pielisen rannalla Joensuussa. Jäällä näkyi vielä hiihtäjiä useitakin. Joten hyvät hiihtokelit tuntuvat vielä olevan keskisessä Suomessa.

    VastaaPoista
  2. Aika kivaa palvelua, saavat hiihtäjät nauttia viimeisistä hiihtokeleistä sydämensä kyllyydestä! Meillä ei vielä tarvitse latuja paikkailla, lunta riittää reilusti :D

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!