sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Haaveilua pyhäaamuna...

Mikä onkaan ihanampaa kuin pieni haaveiluhetki viikonloppuaamuna, melkein meinasi vain lähteä mopo käsistä...

Nimittäin juuri kun eilisessä postauksessani ilmoitin, etten ole juuri ulkomaisia puutarhablogeja seuraillut, niin eiköhän pitänyt tehdä tähän poikkeus saman tien.

Nythän ei nimittäin ole kuin pari viikkoa kovasti odottamiini Tukholmassa järjestettäviin Nordiska Trädgårdar-messuihin, joille olen tänä vuonna menossa ensimmäistä kertaa, ihanaa :)

Tutkailin siis vähän messusivustoja, mitä siellä tuleman pitää. Kuinka ollakaan, päädyin sieltä seikkailulle erilaisiin, toinen toistaan ihanampiin ruotsalaisiin puutarhoihin ja puutarhablogeihin. Laitanpa tässä pari malliksi, jos joku haluaa käydä näin sunnuntaiaamuna tunnelmoimassa:  Naturliga TingUterummetRosendals Trädgård (tämä on ihan uskomaton vierailukohde lähes Tukholman keskustassa). Ruotsalaisten blogien lukeminen toimii myös hyvänä kielitaidon virkistäjänä :)

Kuvassa viehättävän Astrid Lindgrens Världin pienoismaailma Vimmerbyssä.
Mikä Ruotsi-kuume tuosta nousikaan, kesä tulossa ja kaikki! - Mitäpä jos... ottaisikin kesällä auton alle, suuntaisi länteen meren toiselle puolen ja lähtisi kiertelemään erilaisia ihania puutarhakohteita :) - Tai voisikohan joskus saada kasaan bloggariporukan, ja tehdä tämän porukalla...?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!