perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ah, viikonloppu :)

Oi ihanuutta, edessä viikonloppu ilman mitään suurempia suunnitelmia.

Kakluuniin viritetty tuli antaa leppeää lämpöä. Viikon päästä onkin jo tiedossa matka Tukholman suuntaan ja puutarhamessuille :) Sitä täytynee tässä viikonlopun aikana hiukan tutkailla, ainakin sen verran että missähän ne messut mahtavat tarkemmin ottaen ollakaan, jotta osaisi lähteä suunnistamaan oikeaan suuntaan.

Vähän tomaatintaimien koulimista olisi myös ohjelmassa. Kenties ensimmäiset butternutit voisi myös kylvää, että olisivat varmasti ajoissa.


Yksi pakollinen ohjelmanumero on myös vielä, ainakin kertaalleen täytyy käydä katsomassa, vieläkö ne ladut olisivat hiihtokelpoisia - jokohan jää viimeiseksi kerraksi?

Onko sinulla suunnitelmia viikonlopuksi?

6 kommenttia :

 1. Hienoja tomaatin taimia siellä, minulla vasta ovat itäneet:(
  Puuhommia tiedossa viikonlopuksi, eli pihalle vain heti kun on ensin vähän siivottu, plääh ei sitten millään viitsisi aloittaa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Joo, ei herätä siivoaminen suuria intohimoja täälläkään, enpä viitsinyt edes mainita :) Mutta puuhommat kuulostaa hyvältä, oli sitten mitä vain, on sellaista kunnon työtä!

   Poista
 2. Sinulla jo niin terhakat tomaatintaimet jo siellä, minulla vasta ensimmäiset kurkkasivat mullan alta tänä aamuna :D Minä suunnistan viikon päästä Helsinkiin messuille, Tukholma olis kyllä ollut houkutteleva, mutta toivon pääseväni sinne ensi keväänä! Ihanaa ja antoisaa reissua sinulle :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuitiina, olen vähän tällainen hätähousu näiden taimien kanssa, hyvin ehtivät varmasti myös sinun tomaattisi! Huomasin myös pienoiseksi harmikseni, että nuo messut osuvat samaan ajankohtaan, joten en pääse nyt käymään Hesan messuilla, vaikka mieli tekisi sinnekin. Täytyy jäädä teidän muiden bloggareiden juttujen varaan :) Hyvää messuilua myös sinulle!

   Poista
 3. Hei, kysyisin että laitatko myskikurpitsat kasvihuoneeseen vai ulos? Hankin itsekin siemeniä ja olin tosi yllättynyt kun neuvotaan kylvämään vasta toukokuussa, muistaakseni kolme viikkoa ennen ulos siirtämistä. Tuntuu tosi myöhäiseltä kun on ilmeisesti kuitenkin varsin hitaasti kasvava laji.

  Hienoja vinkkejä blogissasi! Löysin sen vasta ja luin lähes kaiken kiinnostuneena läpi ;) Olen täysin kokematon kaupunkilainen puutarha-asioissa mutta innokkaasti opettelemassa palstaviljelyn muodossa. Myskikurpita on suosikkikurpitsani ja olis ihanaa kasvattaa sitä. Tosin voi olla että se on vähän haastava noviisille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivikki, tervetuloa, kiva kuulla että olet kahlannut juttuja oikein urakalla! Kokeilemalla ja tekemällä sitä oppii. Myskikurpitsoja kokeilin tosiaan ensimmäistä kertaa viime kesänä, ehkä löysitkin niistä juttujani? Periaatteessa hyvä kokeilu, ja ainakin taimet kasvoivat mahtavan hyvin, mutteivät oikein ehtineet tuottaa ajoissa kurpitsoja, kesäkuuhan oli hyvin kylmä. Paljon oli kuitenkin lähes kypsiä kurpitsoita. Kylvin silloin 20.4., ja se oli minusta hiukan liian myöhään. Nyt laitoin muutaman kokeeksi jo maaliskuun puolella.
   Minulla onkin tämä messumatka Ruotsiin vähän venähtänyt, tuli vähän mutkia kotimatkaan. Mutta tulossa ollaan, ja sitten tulee paljon ihania kuvia!!!

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!