perjantai 24. lokakuuta 2014

Voisko kauniimpaa olla...

kuin omat ihanat talvivalkosipulit keittiön hyllyllä omatekoisessa pienessä pajukorissa :)

Valkosipulit ovat niin kaunis luonnon taideteos, ettei niitä melkein raatsisi käyttää. Mikä täydellinen muotoilu, hauskan viiruinen pinta tyylikkäine valkoisen, purppuran ja violetin sävyineen.

Loistavan ulkonäkönsä lisäksi omat valkosipulit ovat vielä erinomaisen makuisia. Kirjoitin aiemmin jutun, jossa kerroin talvivalkosipulin kasvatuksesta, sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Mukavaa lokakuun viimeistä viikonvaihdetta!

2 kommenttia :

 1. Hei Kerttuli! Täällä toinen valkosipulien ihastelija ;D Se ihana himmeä hohto ja violetin häivähdys...ah, ja maku tietysti! Viimeinen oma valkkarin kynsi meni jo, mutta ehkä ensi vuonna riittäisi pidemmälle, sillä laajensin hieman valkosipuliviljelmää. Olimme muuten vasta samassa haastattelussa. Sitä kautta tänne löysinkin. Turhan harvoin tulee kyllä itselläni puutarhajuttua kirjoiteltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Paula, tervetuloa, mukavaa kun tulit poikkeamaan! Pitipä saman tien kyläillä sinunkin blogissasi!
   Se on aina pikkuisen harmillinen hetki, kun joku omien viljelysten tuotos loppuu kesken kaiken. Meillä nykyään useimmat kasvikset riittävät ainakin joululle, mutta siitä eteenpäin alkaakin sitten yleensä olla puutteita. Valkosipulin viljelyä on onneksi aika helppo laajentaa :)

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!