Olimme menossa pitkästä aikaa oikein Kaupunkiin ravintolaan syömään, juhlistamaan Puolison syntymäpäivää.
Kävin siinä aiemmin päivällä metsässä poimimassa syksyn viimeisiä suppilovahveroita. Niitä olikin aikalailla runsaanpuoleisesti, reilusti yli oman tarpeen.
Siinä miettiessäni, mitä ihmettä noilla kaikilla suppiloilla tekisin, tuli mieleeni, josko kokeilisin ottaa niitä mukaan sinne Kaupunkiin, jos tuo ravintola vaikka sattuisi olemaan niistä kiinnostunut.
Kuinka ollakaan, olivathan he. Sienikaupat tehtiin ja sitten syötiin herkullisesti. Omat sienet eivät vissiin kuitenkaan ihan ehtineet pannulle. Niitä oli reilun neljä kiloa, vitosen kilo. Ei siis mikään kultakaivos, mutta ihan hauska juttu kumminkin.
Tässähän voisi olla jopa liikeidean poikastakin: omia raaka-aineita mukaan ravintolaan, jossa niistä valmistettaisiin sinulle herkullinen annos :)
Oi, mä en malttaisi viedä löytämiäni suppiksia mihinkään ravintolaan... Tosin syynä on se, että omiksi tarpeiksi niitä vain löytyy (ja joku muukin on hiffannut nyt syksyllä "meidän" paikan...).
VastaaPoistaMutta hauska ajatus, että vie omat raaka-aineet mukana ja keittiöstä tulee niistä tehtyä kurmeeta :D
Joo, olisi minustakin hauska ajatus, sitä odotellessa, milloin eka paikka hoksaa tämän - ellei sellaista jo ole? Paitsi että, mitähän sanookaan meidän ihana lainsäädäntömme? Toivottavasti on järjesteltävissä, kun kerran sieniäkin voi viedä mukanaan!
PoistaOlemme itse vähän päässeet kyllästymään suppilon aika voimakkaaseen makuun, ei ois pitänyt syödä liian usein :) Muut sienet kyllä maistuvat hyvin!