sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Myrskyn merkkejä

Eino tuli ja meni, eipä näyttänyt aiheuttavan meillä sen kummenpaa tuhoa. Sähkötkin toimivat koko ajan, vaikka välillä uhkaavasti räpsivät. Tiedä sitten miten tuolla etäämpänä. Yhtenä vuonna nimittäin jo kotvan aikaa myrskyn jälkeen tilanne oli suunnilleen samanlainen, meillä kaikki hyvin.

Yhtäkkiä ilmestyivät sähköyhtiön miehet kuitenkin pihaamme etsien sitä kaatunutta puuta. Meillä ei ollut asiasta mitään havaintoa. Vaan sieltähän se löytyi meidän ulkorakennuksemme takaa sähkölinjoille kaatuneena. Senpä vuoksi kellään meiltä edemmäs ei ollut sähköjä, voi ei.

Myrskyssä oli tällä kertaa monta hyvääkin puolta. Piha tuli siivottua, kun piti käydä noukkimassa myräkän puihin ja muualle viskaamat, keräämistä odottaneet muovinkappaleet talteen. Lakanapyykkikin tuli pestyä, lakanat kuivuivat narulla hetkessä vaakatasossa iloisesti viipottaen.

Varmuuden vuoksi tyhjensin sähkökatkon varalta jo pidemmän aikaa sulattamista odottaneen kaappipakastimen muihin pakastimiin. Tuli se sitten siinä samalla sulatettuakin.

Nyt ulkona näyttää jo aika rauhalliselta, täysikuu paistaa suoraan tähän keittiön ikkunaan. Ei hullumpi näky.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!