lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulua pukkaapi...

Huomenna se on sitten joulukuu - voi aloittaa pienen, keskikokoisen tai jättimäisen jouluhössötyksen - tai sitten ei hössötystä lainkaan, valinta on vapaa!

Kaupat ovat kyllä yrittäneet parhaansa mukaan tyrkyttää meille joulua jo puolentoista kuukauden ajan. Joulu nimittäin näytti rantautuvan niihin tänä vuonna aiemmin koskaan.

Vakiintunut maan tapahan on vuosikymmenet ollut, että joulusuklaat ja muu joulutavara on ilmestynyt marketteihin sitten kun on ensin rauhassa vietetty isänpäivä, selkeä peli.

Viime vuosina tilanne näyttää lipsahtaneen siihen, että joulu on tullut kauppoihin jo heti Pyhäinpäivän jälkeen, aivan turhan aikaisin. Vaan mitä tänä vuonna, joulukamat valtasivat putiikit lokakuun puolivälin lämpöaallon aikaan, kun syksyn lehdet vielä killottelivat puissa. Pikkuisen epätoivoiselta yrittämiseltä alkaa vaikuttaa - tätä vauhtiahan sitä on jouluun mennessä jo kyllästynyt koko asiaan.

Pistetäänpä tässä joulunodotuksen merkeissä jälleen vähän kyselyä: Mikä mauste tuo sinulle joulun? Kysely löytyy ylhäältä oikealta, vastailla voi jouluun saakka. Useampiakin vaihtoehtoja voi valita, ja saa tähän kommentoidakin!

Oikein hyvää joulukuun alkua!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!