sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Leikitään Italiaa!

Eilisessä päivässä oli kaikenlaista pientä erikoista, mukavaa.

Nuorimmaisemme järjesti 13-v synttärijuhlansa meillä yhdessä hyvän kaverinsa kanssa. Hauska idea, kivaa kaikille! Äiti pääsi helpolla ainakin kutsumisten, koristelujen ja tarjoilujen suhteen; tytöt kun hoitivat itse ne kaikki.

Kävivät ostamassa tarjottavat kaksistaan kylällä koulupäivän jälkeen ja raahasivat kauppakassit kotiin koulutaksin kyydissä. Leipoivat itse suunnittelemiaan keksejä, muffineja, ihanan juustokakun...

Tulipa samalla puettua kotia jo pikkuisen jouluiseen asuun.

Pihan ohueen lumeen ilmestyi sieviä lumienkeleitä, kun teinit intoutuivat porukalla vasta sataneesta lumesta :)

Iltasella kello kävikin jo yhdeksää, eikä päivällisestä ollut talossa tietoakaan. Viikon rasitukset kai aiheuttivat laiskuuskohtauksen. Olin suunnitellut korkkaavani joulunajan tekemällä ruoaksi ekat porkkanalaatikot, mutten meinannut päästä millään vauhtiin.

Silloin tytär hihkaisi, että leikitään porkkanalaatikkoinemme Italiaa, siellä kun monet ravintolat aukeavat vasta iltayhdeksältä. Sen jälkeen se tekeminen ei ollutkaan lainkaan työlästä, kun vain alkuun pääsi.

Hyvältä maistui porkkanalaatikko italialaisittain klo 21.50. Monet jouluruoat kyllä ovat niin hyviä, että niitä kannattaa ehdottomasti nauttia useammin kuin kerran vuodessa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!