sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Toukokuun kunniaksi: pieni kesäkysely


Pistetäänpä tässä juuri alkaneen toukokuun merkeissä pitkästä aikaa pieni kysely, joka löytyy tuolta ylhäältä oikealta.

Toukokuu sisältää jo lupauksen kesästä, ja niinpä voi jo alkaa suunnata ajatuksia tulevaan kesään.

Kysymys kuuluukin, mitä sinä odotat kesältä eniten: onko se lämpöä ja auringonpaistetta, puutarhanhoitoa, ihania kesäherkkuja, lomaa vaiko kenties vielä jotain ihan muuta, vaikkapa purjehdus- tai muita retkiä?

Tai kenties näitä kaikkia? Koska näistä voi olla vaikea valita vain yhtä, niin kyselyssä saa onneksi ruksia useammankin kohdan!

Tähän postaukseen kommentoimalla voit vielä kertoa kesähaaveistasi vähän tarkemmin. Katsotaan sitten kuun lopussa, millaisia kesäodotuksia lukijoilla on.


Oikein ihanaa toukokuuta ja kesän odotusta!Ja tässäpä vielä mitä kysly toi tulokseksi. Toukokuu oli säätilaltaan kylmä ja sateinen, niinpä kuinka ollakaan vastaajat olivat vailla ennen muuta lämpöä ja aurinkoa - ensimmäinen vaihtoehto vei voiton kymmenellä äänellä. Seuraavalla sijalla oli puutarhanhoito (8 ääntä), kesäherkut saivat viisi ääntä ja peränpitäjänä oli loma neljällä äänellä.

Lämpöä ja aurinkoa
  10 (47%)
Puutarhanhoitoa
  8 (38%)
Lomaa
  4 (19%)
Kesäherkkuja
  5 (23%)
Jotain muuta, mitä?
  1 (4%)

Ääniä tähän mennessä: 21

Kiitoksia kaikille äänestykseen osallistuneille!

5 kommenttia :

 1. Taisinpa eksyä tänään ensimmäistä kertaa blogiisi, mukavia juttuja. :) Mun kesähaaveissa siintää ikkunoista tehty kasvihuone, valkoinen ja romanttinen... siinä on tavotetta. Ja tietenki aurinkoa ja lämpöä, uintia lasten kans ja leppoista olemista.
  Mun blogista löytyisi sulle heti vastapainoksi pieni haaste, käyhän hakemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija, tervetuloa, olipas kiva "eksyminen"! Ja eritoten, koska satuit nyt laittamaan minulle koko blogihistoriani ensimmäisen haasteen :) Kivoja kysymyksiä, tuli vielä sopivasti näin sunnuntaina, ilomielin näihin vastaan. Kävin jo pikaisesti blogissasi, mukavalta näytti, täytyy tutustua ajan kanssa paremmin. Kasvihuonehaaveesi kuulostaa oikein ihanalta!

   Poista
 2. Kyllähän minä sitä lämpöä jo odottelen, mutta enemmän noille kasveille kuin itselleni :D Niin ja kesäkerkkujen herkuttelua ulkoruokinnassa tietysti ja muutenkin sitä ulkosalla puuhailua. Monta projektia on taas suunnittelun asteella, saa sitten nähdä montako niistä valmistuu :DDD

  VastaaPoista
 3. Kyllä tännekin kelpaa kaikki nuo mitä luettelit. Eniten ehkä onnistumisia puutarhassa, myyrätuhot voisivat jäädä vähäisiksi.. :/ Kasvit saisivat kasvaa ja lumen alta sais paljastua vain ja ainoastaan ihanuuksia. :) Kaikin puolin sais olla ihana kesä! :)

  VastaaPoista
 4. odotan kesältä hyvää kasvukautta ja terveitä kasviksia. Puput sais pysyä loitolla pihalta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!