torstai 12. kesäkuuta 2014

Hauskat maitohinkit

Matkaani on elämän varrella tarttunut mukaan kolme erilaista maitohinkkiä. En pysty muistamaan, mistä ne ovat itse kukin ilmaantuneet.

Yksi on emalinen valkoinen, yhden alumiinisen olen maalannut iloisen siniseksi ja kolmas on alkuperäinen alumiininvärinen.

Kesäisin hinkit toimivat mainioina kukka-astioina.

Kukkahinkit voi joko asetella maahan, pöydälle tai muulle tasolle, tai ne on kätevää ripustaa sangastaan roikkumaan jonnekin, vaikka puunoksalle.

Siniseen hinkkiin istutan yleensä kirkkaankeltaisen samettiruusun, joka näyttää siinä ihanalta. Täksi kesäksi siihen tuli kuitenkin iloisenvärinen pelakuu.

Valkoinen hinkki sai asukikseen itse kasvattamani hajuherneentaimen - harmi kun ei vielä istutettaessa tiedä, minkä värinen se tulee olemaan. Valkoiseen toki sopii minkä värinen vain. Odotellaan siis mielenkiinnolla, mikä sattuu tulemaan! Alumiiniseen hinkkiin pääsi tällä kertaa samettiruusuntaimi. Krassikin sopisi hinkkiin hyvin.

Jos kukkahinkin haluaa ripustaa jonnekin, kannattaa astian pohjalle laittaa kevytsoraa salaojitukseksi. Tällöin painoa ei tule niin paljon kuin jos pohjalla olisi soraa, hiekkaa tms.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!