keskiviikko 14. elokuuta 2013

Värillä on väliä

Tapaan tehdä herukoista pakastimeen tällaisia houkuttelevia, monenvärisiä marjakimaroita.
Marjat tekevät kauppaansa paljon paremmin, kuin jos eri väriset marjat olisivat erikseen. Aika helppoa menekin-edistämistä!

2 kommenttia :

 1. Hieno idea. Olteko markkinointialalla? Jos olet, olet oikealla alalla. Jos et, niin ne on menettäneet todella kyvykkään henkilön.

  VastaaPoista
 2. Hei mummeli,

  voi kiitoksia kommentista, kylläpä lämmitti mieltä!

  En tosiaan ole markkinointialalla, mutta markkinointiin liittyvät asiat ovat kyllä kiinnostavia, näin kun niitä seurailee ihan tavallisen, jonkin verran elämää nähneen naisen aivoin.

  Markkinointihan on lopulta aika yksinkertaista, siinä pitää mielestäni ennen muuta tuntea ihmisten erilaisuutta ja osata asettua heidän asemaansa. Monesti tuntuu, että markkinointialan ihmiset ehkä yrittävät vähän liikaakin. Mutta on mielenkiintoista seurata tuoretta, uudentyyppistä osin varsin onnistunuttakin markkinointia - ja poimia siitä aina joskus jotain itselleenkin.

  Lähes jokainen hommahan tänä päivänä kuitenkin liippaa jollain tavoin markkinointia, kuten siihen kiinteästi liittyvää viestintääkin, joka sekin on kaikessa laajuudessaan todella innostavaa :)

  - Kerttuli -

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!