maanantai 15. huhtikuuta 2024

Viikonlopputuunailuja 😊

Nyt tuli aika kivoja, vaikka itse sanonkin 😊 Tuunailin vähän poistolaatoista, joita löysin yhden laattaliikkeen poistopisteestä. 

Sain tyttäreltä aiemmin pois heitettäväksi metallirunkoisen pikkupöydän, jonka lastulevypäällys oli tullut tiensä päähän. Älysin siinä kohtaa onneksi ottaa talteen pöydän metallisen rungon. Nyt satuin löytämään sen päälle tismalleen oikean kokoisen laatan, pöydästä tuli jopa parempi kuin alkuperäinen 😊

Terassille taas sijoitin ison, upean veronanvihreän laatan (lempivärini, ei valitettavasti oikein toistu kuvassa) istutuspöydäksi kahden metallihyllyn varaan.

Minulla ei ole ollut koskaan istutuspöytää, mutta nyt on 😊
Tähän saakka olen tehnyt istutus- ja muut hommat aina maassa. Kyllä nyt kelpaa!

#diy #istutuspöytä #pöytä #parveke #puutarha #laatta #kierrätys #uusiokäyttö

Iso tomaattiruukku pääsee pikkupöydän päälle 
nostettuna vähän paremmin valoon.
Aiemmin parvekkeen lattialla ruukku oli turhan varjossa.

6 kommenttia :

 1. Upea tuli pöydästä ja tuo tomaattien ruukku on kyllä komea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enkulin käsityöt 😊 Hankin ruukun viime vuonna siitä saksalaisesta ruokakauppaketjusta 😊 Jäi vähän harmittamaan, etten raatsinut ostaa toista samanmoista parvekkeen toiseen nurkkaan. Odottelen nyt, josko samoja ruukkuja ilmaantuisi tänäkin vuonna.
   Jännä juttu, on täällä puutarhanaisten kesken puhuttu, että tuo mainittu kauppaketju on kyllä ehdottomasti kylämme paras puutarhakauppa. Etenkin hinnan puolesta, mutta myös valikoimien. Mm. siemenissä löytyy sellaisia mielenkiintoisia lajikkeita, mitä ei taida saada mistään muualta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Maatuska, pitkään harkitsin otanko tuota isoa laattaa lainkaan mukaan, sillä minulla ei ollut vielä sillä hetkellä mielessä mitään käyttötarkoitusta sille. En mielelläni keräile turhia tavaroita, vaikka ilmaiseksi saisi 😊 Laatta oli kuitenkin niin vastustamattoman hieno, etenkin väriltään, että se tarttui mukaan. Ihan mukava juttu nyt, kun keksin sille hyvän käyttötarkoituksen.

   Poista
 3. Hieno lopputulos. Mistä tuollaisia noin isoja laattoja saa, siis tuota vihreää tarkoitan? Eikös tulekin hyvä mieli, kun saa ns. roskan käyttöön ja säästyy uuden ostamiselta.

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos Vehoniemen laattamyymälä Kangasalla on uo laattojen aarreaittani. On yksi parhaita laattaliikkeitä, mitä olen näiltä kulmilta löytänyt.
  Näin on, siitä tulee tosiaan aina hyvä mieli, kun keksii jonkin kierrätysidean. Se vaatii aina välillä vähän hoksaamista, kekseliäisyyttä ja mielikuvitusta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!