torstai 8. elokuuta 2019

Vuoden odotetuin puutarhatapahtuma lähestyy!

Kuvat aiempien vuosien Lepaan-käynneiltäni.


On ainakin yksi hyvä syy odottaa loppukesää - elokuun puolivälissä järjestettävä Lepaan puutarhanäyttely Hattulassa Hämeenlinnan kupeessa.

Lepaan näyttelystä on tullut minulle jokavuotinen traditio ja ihana kesän loppuhuipennus. Se on minusta monipuolisuudessaan ja mukavassa hengessään yksi parhaita puutarhatapahtumiamme.

Tapahtuma on tosin ennen muuta ammattipuutarhureille suunnattu, ja siellä onkin siksi esillä runsaasti heille tarkoitettuja koneita, rakenteita sun muuta. Mutta mahtuu joukkoon ihan riittävästi nähtävää ja ostettavaa kotipuutarhurillekin.


Iso houkutin on myös Lepaan puutarhaoppilaitoksen viehättävä miljöö, joka tuo tähän valtaosin ulkosalla järjestettävään näyttelyyn ihan omanlaisensa, todella mukavan tunnelman. Innolla odotan myös Lepaan vuosittain uusiutuvia koristekukka- ja hyötykasviviljelmiä, mukava päästä jälleen näkemään, mitä ovat tänä vuonna keksineet.

Tapahtumassa on myös paljon mielenkiintoista luento- ja muuta ohjelmaa, muun muassa mahdollisuus tutustua Lepaan tomaattikasvihuoneisiin.Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 15.-17.8.
Aiempia Lepaa-juttujani pääset lukemaan tästä:

Jälleen Lepaalla :)
Vielä vähän Lepaan kuulumisia

#Lepaa
#lepaa2019

4 kommenttia :

 1. Lepaalle olisi aikomus meidänkin lähteä. Ihana miljöö ja mukavan pienet messut!

  VastaaPoista
 2. Erittäin mielenkiintoiselta vaikuttava tapahtuma. Vaikka suunnattu enemmän ammattilaisille, niin saisi sieltä varmasti ideoita ja vinkkejä tällainen aloitteleva puutarhamarttakin. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, täytyy sanoa, että yksi ainoita puutarhatapahtumia, jossa ei ole tarvinnut koskaan pettyä :) Kiitos samoin, hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!