sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Kukka-asiat hyvällä mallilla!

Olen kertonut, kuinka olen ennen muuta hyötykasvi-ihminen, enkä oikein syty koristekasveista.

Tänä vuonna pullat on kuitenkin loistavasti uunissa kesäkukkien suhteen - ja huomaan kyllä myös nauttivani siitä!

Taannoisten perhejuhliemme myötä piti hoitaa kukkaistutuksetkin ennätysajassa säälliseen kuntoon.

Aivan erityisen ihastunut olen kuistinnurkkkaan hankkimaani, upeana hehkuvaan bouganvilleaan. Sitä on mukava ihastella joka kerta ohi kulkiessa.


Toinen ihanuus on amppelissa kasvava iloisenkeltainen, sievä ja yksinkertainen kultahippu. Tähän kasviin en ollutkaan koskaan aiemmin törmännyt.Vielä saa odottaa pienellä jännityksellä sitä, minkä värisinä avautuvatkaan ihanat hajuherneet, jotka viihtyvät astioissa yhdessä neilikoiden ja lobelioiden kanssa.
Ihanaa kesänalkua sinulle!

6 kommenttia :

 1. Upea kesäkukkien aika on taas käsillä. Kauniita kultahippuja olet löytänyt. Omani on vielä hankkimatta, eikä minulla ole oikein ajatustakaan, mitä haluaisin. Tänä vuonna kasvatin itse kelloköynnöstä, mutta pariin istuskelualueen ruukkuun pitäisi jotain mukavaa keksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva, kun kesäkukkiin voi suhtautua aika huolettomasti. Vaihdella erilaisia kukkia vuodesta toiseen, ja hankkia vaikka hetken mielijohteesta jotain kivaa!
   Ja itse kasvattamalla ja aika yksinkertaisillakin ratkaisulla saa tosiaan helposti mukavannäköistä. Toivottavasti keksit jotain mieluisaa!

   Poista
 2. Kukka-asiat näyttävät olevan oikein hyvällä mallilla. Kauniita kukkia. Minulla on kukkia-asiat vielä "vaiheessa" :) Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja K! Onneksi on vielä näin alkukesä, niin kerkiää loistavasti vielä hetken tuumailla, ja saada kukka-asiat mainiosti hoideltua! Yleensä on minullakin vielä vaiheessa tähän aikaan :)

   Poista
 3. Kauniit kesäkukat, tuo keltainen hippulainen on minulle myös ihan uusi tuttavuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en tiedä miten harvinaislaatuinen se on, kun en ollut itsekään aiemmin törmännyt. Pienestä puutarhamyymälästämme sen sattumalta löysin.
   Nyt vasta luin vähän ohjeitakin, pitäisi vielä olla helppohoitoinenkin. Tykkää tasaisesta kastelusta, mutta ei myöskään pitäisi kärsiä yksittäisestä kuivahtamisesta :) Kuulostaa melkein liian hyvälle ollakseen totta!

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!