maanantai 5. tammikuuta 2015

Suunta on selvä!

Kun maa peittyi mukavaan valkeaan lumivaippaan, on minun suuntani tällä hetkellä selvääkin selvempi: hiihtolatu!


Mikä nautinto onkaan jälleen lykkiä eteenpäin talvisessa metsässä ja nauttia suksien luistosta, semminkin kun tätä herkkua ei viime talvena päässyt maistamaan lainkaan. Ihmeen sujuvasti on suksi kulkenut siihen nähden, että edellisistä hiihtolenkeistä on jo lähemmäs pari vuotta. Varmaan johtuukin ainakin osaltaan juuri tuosta pitkästä kaipuusta ladulle :)  

Nyt kun vuosi on juuri vaihtunut, monissa puutarhablogeissa tunnutaan jo innolla suunnittelevan tulevan puutarhakesän kylvöjä. Minulla on kyllä vaikeuksia saada vielä ajatuksia sinne saakka. Vielä tuntuu, että edellinen puutarhakesä on selkeästi lähempänä kuin seuraava.

Yleensä minulle tuppaa sitten käymään niin, etten hankien vielä hohtaessa valkeina tahdo millään herätä siihen ajatukseen, että jossain vaiheessa pitäisi jo ruveta tekemään ensimmäisiä kylvöjä. Vaan eiköhän tilanne korjaannu, kunhan aurinko alkaa paistaa vähän keväisemmin. Ja vähän haaveita puutarhamessumatkoista on kyllä jo ilmassa...

Nautitaan nyt kuitenkin näistä hiihtokeleistä, ja palataan puutarhakuvioihin vähän tuonnempana.

Oikein hyvää uutta vuotta 2015!

2 kommenttia :

 1. Meille tupsahti tänään ensimmäinen siemenluettelo. Olen kyllä päättänyt olla mitään tilaamatta, kun nurkat notkuvat entisiäkin siemeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipa Satu hauska ajoitus, niin tuli tännekin, varmaan sama luettelo. Vielä en ole sitä selaillut, mutta tuossa se houkuttelee pöydänkulmalla...
   Tästä tämä into varmasti taas lähtee, siemenluetteloista ja muiden blogien jutuista :)

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!