torstai 27. helmikuuta 2014

Mikä mukava kevätruuhka!

Alkaakohan olla kevättä ilmassa, kun liikenne täällä puutarhablogissa on tässä viime aikoina vilkastunut merkittävästi! Laskuri näytää pian 12 500 katselukertaa blogin historian seitsemän kuukauden aikana.

Kun sivun katseluita oli aiemmin keskimäärin 50 vuorokaudessa, niin nyt tuo alkaa olla lähempänä sataa/vrk eli yli 2 000 kuukaudessa, mukava juttu! Näissä luvuissa eivät ole lainkaan mukana omat käyntini blogissa.

Blogia seuraavien lukijoiden määräkin kasvaa hiljalleen ollen tällä hetkellä vielä pikkuisen vaatimaton 14, mutta on koko ajan kasvamaan päin, ja satunnaisempia kävijöitä on toki huomattavasti enemmän.

Jutuista suosituimpia ovat nyt blogin kaksi ensimmäistä kilpailua, joista helmikuun arvontaan voi vielä hetken osallistua - kerron voittajat täällä lauantaina. Muista jutuista kärjessä ovat edelleen paholaisen hillo, sekä mainio tomaattikastike (linkit alla taulukossa). Mielelläni nostan tässä vielä tällä hetkellä seitsemännella sijalla olevaa ihanaa semifreddo-jälkkäriä, kun se vaan on niin hyvää - sen kuva muuten näkyy tuossa yläbannerissa.

Tuolta tilastoista sai napattua suosituimmista teksteistä tällaisen taulukon teille muillekin ihmeteltäväksi:

Tekstit

KohdeSivun katselut
2.2.2014, 14 kommenttia
162
7.9.2013, 2 kommenttia
103
12.8.2013, 4 kommenttia
93
87
76


Kiitoksia teille kaikille lukijoille!
Olisiko sinulla toiveita tai kommentteja blogini suhteen, olisi mukava kuulla! Onko vaikka tämä päivitystahtini, uusi juttu joka toinen - kolmas päivä mielestäsi sopiva?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!