sunnuntai 7. elokuuta 2022

Avoimet puutarhat odottavat!

Tänään se taas viimein koittaa, Avointen Puutarhojen päivä!

Oletko sinä osallistumassa päivään, joko kiertelemällä kohteissa tai esittelemällä omaa puutarhaasi?

Itse en ole tohtinut ainakaan vielä tähän mennessä omaa puutarhaani esittelemään. Kai sitä on myös sen verran laiska ja mukavuudenhaluinen, iso kiitos ja kunnioitus kaikille puutarhansa avaaville! 

Minun oli tarkoitus vierailla tällä kertaa kiinnostavassa kohteessa kotinurkilla. Aina kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Läheisten ihmisten sairastelujen vuoksi en ole nyt kotosalla, vaan olen pääkaupunkiseudulla. Olin tämän myötä ajatellut, että koko tapahtuma jää väliin. Vaan nyt yhtäkkiä tajusin, että onhan niitä kohteita täälläkin 😀 ja niinpä vaihdan nyt vain alkuperäistä suunnitelmaani.

Mahdollisia suuntia olisi kaksikin, joko Porvoon tai Lohjan seutu. Taidan ensimmäiseksi suunnata jälkimmäiseen, katsotaan sitten, ehtisikö sitä vielä muutakin. Aikaa kun on kuitenkin on vain tiukka viisi tuntia klo 12 -17.  Toki esittelijöiden kannalta ihan inhimillistä, ettei aika ole tämän pidempi. Saapa nähdä, mitä kaikkea tässä ajassa tulee vastaan! Jospa vaikka joku mukava puutarhakahvila? Sääkin näyttää lupaavalta!

Tästä pääset lukemaan jutun vierailustani.

Yksi äärimmäisen kiinnostava kohde olisi ollut Yli-Yrkön tila Somerolla, mutta se ei näy olevan lainkaan kohteiden joukossa.

Jos et tänään pääse kiertelemään, niin löydät kotimaisten puutarhakohteiden listaltani noin 50 kohdetta, joista valtaosalla on varsin laajat aukioloajat. Osa kohteista on sellaisia, joissa voi piipahtaa vapaasti milloin vain!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!