maanantai 2. helmikuuta 2015

Pieni kurkistus kevääseen
Oli Kaupungissa käydessä vähän ylimääräistä aikaa. Päädyin suureen puutarhaliikkeeseen, jossa olikin jo ihanasti kevään tuntua.

Paljon monenlaista vihreää, jolla on kyllä aina ihmeen virkistävä vaikutus.

Oli useammanlaista kukkivaakin, mm. monenkirjavia esikoita ja tulilatvoja, hortensioita, astereita, erilaisia orkideoita - sekä tottakai tulppaaneja.Ja tietysti toinen toistaan houkuttelevampia ruukkuja ja muuta ihanaa pikkutavaraa.

Ensimmäiset puutarhasiemenetkin näyttivät saapuneen.


Oli mukava vain kierrellä katselemassa ja haistelemassa vähän kevään tuulia. Jätin nimittäin kauppaan mennessä varmuuden vuoksi kukkaron pihalle autoon, ettei tule heräteostoksia. Hyvin selvisin takaisin todellisuuteen - pihan lumiseen maisemaan, ainakin tällä kertaa!

Oikein hyvää viikon - ja helmikuun alkua!


ps. Naistenhaun blogista löytyy tuore kirjoitukseni puutarhasuunnittelusta. Käypä kurkkaamassa, jos aihe kiinnostaa!


4 kommenttia :

 1. Monessa blogissa kevät on jo kirjoittajalla mielessä, kuten sinullakin. Hyvää helmikuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä juttu, että aina se keväinen tunne jostain tupsahtaa lähes heti, kun kalenterissa on uusi vuosi vaihtunut. Vaikka lunta tulee vielä taivaan täydeltä, niin kummasti tuo viherpeukalo alkaa hiljalleen heräillä...

   Poista
 2. Tuota kukkaron jättämistä autoon pitäisikin kokeilla, kun lähtee kuluttamaan aikaa puutarhaliikkeeseen. Jäisi heräteostokset vähemmälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaan hyvä konsti, josta kyllä kauppias ei välttämättä ihan hirveästi tykkää :( Mutta toisaalta, näin tulee usein perusteellisemmin kouluttua, mitä kaikkea kaupoista löytyykään, kun heräteostokset eivät vie huomiota. Sitten voi myöhemmin tulla oikein harkituille, vaikka vähän isommillekin ostoksille, kun tietää mitä kaikkea tarjolla onkaan!

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!