perjantai 16. huhtikuuta 2021

Kevät ilman puutarhamessuja :(

Yhtäkkiä havahduin siihen, että tähän vuodenaikaanhan kuuluisi olennaisena osana erilaisten puutarhamessujen odotus ja tapahtumissa kiertely.

Ei tunnu oikein kevät keväältä ilman messutapahtumia, sieltähän sitä haetaan inspiraatiota, fiilistä ja uusia ideoita. 

Ja jo toinen samanlainen vuosi peräjälkeen! Viime kevät varmaan hurahti uudenlaista koronatilannetta ihmetellessä ja varmaan vähän hirvitellessäkin, ei tainnut puutarhamessujen puute olla päällimmäisenä mielessä. 

Hiljattain oli ruotsalaiset Nordiska trädgårdar -messut - etänä! Etäilykiintiöni oli kuitenkin jo niin täysi, ettei ajatus oikein sytyttänyt. Sitä paitsi, kyllä puutarhajuttuihin jos mihin kuuluu se, että pääsee ihan oikeasti tuntemaan, tuoksuttelemaan ja hiplaamaankin erilaisia kasveja, tarvikkeita ja muuta mielenkiintoista - ja tietysti myös tapaamaan muita asiasta innostuneita.

Paremman puutteessa kuvat tässä Tukholmasta aiempien vuosien messutapahtumista.

Miten sinä selviät ilman puutarhatapahtumia?Joka tapauksessa oikein kivaa, aurinkoista (puutarha?) viikonloppua!

6 kommenttia :

 1. Kiitos inspiskuvista <3 Tämä on just korona-ajan aiheuttama menetys, kun ei ole talven aikana kässämessuja, moottoripyörämessuja, kevään ajan eikä puutarhamessuja. Messuilla on (siis olisi) mukava kierrellä; innostua ja inspistellä, tehdä ostoksia, tavata alan harrastajia ja harrastuksiin liittyviä ammattilaisia! Tsemppiä messuttomaan eloon <3 Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri Tarja K. Ehkä messuista osaa sitten joskus tulevaisuudessa nauttia sitäkin enemmän, kun on nyt jäänyt pari vuotta väliin.

   Poista
 2. Eipä olisi viime keväänä uskonut, ettei tänäkään keväänä... No, kevät tulee omaan pihaan meille kullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä Riitta. Varmaan siksi niitä messuja aivan erityisesti kaipaa, kun on jo toinen vuosi ilman. Onneksi tosiaan kevät kuitenkin etenee, oli messuja tai ei :)

   Poista
 3. Hyvin selviän ilmankin. En ole ikinä käynyt messuilla tai muissa tapahtumissa :)
  Mutta niille, jotka ovat tottuneet käymään, niin varmasti on tuskaista ja niinkuin "jotain" puuttuisi.

  VastaaPoista
 4. Puutarhamessut ovat tuoneet mukavan lisän ja odotuksen kevääseen. Eletään toivossa, että ensi keväänä tilanne olisi toisin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!