lauantai 26. syyskuuta 2020

Hörtsänän elo- ja syyskuu yhteen pötköön

Olen kirjoitellut tänä kesänä sarjaa, jossa olen piipahtanut kerran kuussa lähellämme sijaitsevassa Hörtsänän arboretumissa katsomassa, mitä sinne kuuluu kesän edetessä.

Orivedellä noin 50 km Tampereelta sijaitseva Hörtsänä on pienehkö, mutta sitäkin viehättävämpi yksityisesti ylläpidetty arboretum.

Tästä pääset lukemaan kevään sekä kesä- ja heinäkuun jutut. Elokuusakin kävin kyllä paikan päällä, mutta kuvat jäi silloin purkamatta kamerasta. Niinpä tässä nyt samalla kertaa sekä elokuun että tämän syyskuun tunnelmat.

Aloitetaan tuoreimmasta, eli syyskuusta, elokuu löytyy sitten postauksen lopusta.

Nyt syyskuussa Hörtsänässä olikin oikein todella kaunista ja viehättävää, paljon oli myös vielä kauniisti kukkivia kasveja, jopa enemmän kuin elokuun puolella. Ei olisi lainkaan malttanut lähteä pois. Niinpä tästä tulee nyt melkoinen kuvakavalkadi, kun en raatsinut jättää oikein mitään pois kuvista :)

Sitten vielä muutama tunnelmapala elokuulta:

 Ihanaa, aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia :

 1. Tuttu paikka, mutta olipa sinulla hienoja syyskuun kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Blyygi Blumsteri! Enpä osannut itsekään etukäteen arvata, että tuolla voisi olla noin ihanaa vielä näin syyskuun lopulla :) Toki sääkin on nyt aivan upea, niin lämmintä! T. Kerttuli

   Poista
 2. Ihania kuvia Hörtsänästä! Me käydään siellä aina silloin tällöin, kun haetaan Hankkijalta rehuja elukoille. Otetaan Cafe Herkkuhetkestä retkieväät ja mennään Hörtsänään istuskelemaan. Aina arboretum tulee kierrettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marketta, Hörtsänä on kyllä mukava paikka poiketa aina ohi mennessä. Eri aikaan kesästä myös niin kovin eri näköinen.

   Poista
 3. Voi että, nuo kiviportaat kaikissa kolmessa kuvassa ovat sitten ihanat <3 Kaunis puisto muutenkin. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Hörtsänässä on kyllä upeat nuo kivirakenteet, etenkin nyt kun niitä on viime vuosina kunnostettu.

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!