sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

No ny kävi hauska juttu, puutarhabloggaus uusille urille!

Kerttuli.
Yksi viime aikojen erityisen mukavia asioita on ollut se, kun Klingelin Naistenhaku-sivustolta kävi kutsu ryhtyä heidän puutarhabloggaajakseen!

Miten olinkaan tästä riemastunut, vastasin kutsuun oitis myöntävästi. Viime ajat on vaihdettu ajatuksia asiasta, tehty sopimuksia ja nyt ollaan viimein siinä pisteessä, että alkaa tapahtua!

Täältä löydät vastauksiani Naistenhaun tekemiin haastattelukysymyksiin. Ensimmäinen blogitekstini ilmestynee lähipäivinä. Paljastettakoon jo, että kerron siinä kokemuksiani haitallisten vieraskasvien, etenkin ikävien jättiputkien hävittämisestä. On sovittu, että kirjoitan heille postauksen kerran - kaksi kuussa.

5 kommenttia :

 1. Kiitoksia mukavista viesteistänne! Olenkin itse tällä hetkellä huomattavasti etelämpänä toteuttamassa pitkäaikaista haavettani matkasta, jonka sain läheisiltä synttärilahjaksi. Laitoin täksi aikaa noita automaattipäivityksiä, palattuani sitten puutarha- ja muita terveisiä täältä! Kotijoukoilla onkin nyt vaativa tehtävä Puutarhasta huolehtimisessa, vaan hyvin se menee! + 30 asteen terveisin, Kerttuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa loman jatkoa !
   Onnea ja kivoja blogipostaushetkiä uusissa ympyröissä ! Täytyypä käydä lukemassa, mitä sieltä löytyy.

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!