lauantai 10. toukokuuta 2014

Sopivasti vaaleanpunaista

Menin jälleen rautakauppaan, tällä kertaa ostamaan pientä palaa suodatinkangasta - ja ai, mitä siellä nyt odottikaan, lähes vastustamattomat vaaleanpunaiset kottikärryt! Kaikkea ne markkinahenkilöt osaavat päämme menoksi kehitellä.


Vielä kun tarvitsisinkin juuri tällaisia. Tutkailin nimittäin ihan vasta tarkemmin tätä kottikärryasiaa. Olen ihmetellyt, miksi kottareissamme on siellä pyörän edessä sellainen äärimmäisen ikävä pyöreä rauta, joka on koko ajan tielläni.

Selvisi, että nykyiset kärrymme ovat rakentajan, eivät puutarhurin kärryt. Vähän molempia kai olen, mutta siitä huolimatta rakentajan kärryjä ei ole suunniteltu minulle. Tuo rauta on kuulemma oikein näppärä, kun kippaa vaikkapa betonia jonnekin alaspäin. Varmaan onkin, mutta sellaista tarvetta minulla harvemmin on.

Yleensä kärräilen enemmänkin jotain jonnekin kovin ylös, vaikkapa halkoja puukasan päälle. Silloin tuo onneton rauta tökkää aina vastaan. Tällaisen pienen naisen voimat eivät kahvakuulasta ja joogasta huolimatta riitä kippaamaan painavaa lastia yli tuon raudan. Lopputulos on usein se, että joko minä, kärryt lasteineen tai molemmat kaatuvat kesken kaiken.

Näissä karkkikärryissä ei tietenkään ole tuota ikävää rautaa.

Innostuksestani huolimatta Puoliso onnistui kuitenkin pistämään jäitä hattuun. Tarkemmassa tarkastelussa nuo ihanaiset kärrit osoittautuvat varsin mataliksi (jopa minulle, lähes lasten kokoa) ja aika heppoisiksikin.

Tällä kertaa kärryt jäivät kauppaan, ei se pelkkä väri kuitenkaan riitä, jos tuote ei ole muuten hyvä. Näin meitä heikkoluontoisia yritetään viedä!

En muuten ole koskaan ollut mikään suuri vaaleanpunaisen ystävä - kuten huomaa vaikka tämän blogini värimaailmasta ;) Ikä vai mikä lie siedätys tehnyt, nykyään vaaleanpunaista jo pitää olla vähäisen siellä sun täällä, maalasinpa äskettäin yläkerran kamarimme lautalattian ihanan hennon vaaleanpunaiseksi.

Alunperin ajattelin vinkata näitä kärryjä äitienpäivälahjaksi, mutta valitettavasti näitä ei nyt kannata suositella. Siitä huolimatta, oikein hyvää äitienpäiväviikonloppua kaikille äideille - erityisesti omalleni!

2 kommenttia :

  1. Onnea sijoituksesta Klingelissä! Kyllä nuo kottikärryt ovat herkullisen väriset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon onnitteluista! Tuli kyllä melkoisena yllätyksenä, tosi iloisena sellaisena :)

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!