keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Mukavasti pukkaa kesäkurpitsaa 😊

Minulla on tällä kertaa kasvamassa vain kolme kesäkurpitsan tainta, mikä on huomattavasti vähemmän kuin aiempina vuosina. 

Silti tuntuu, että kesäkurpitsaa tulee aivan riittämiin - vaikkei yksi taimista, köynnöskesäkurpitsa, ole edes vielä aloittanut sadontuotantoaan.

Kesäkurpitsa onkin varsin helppo, mukava, runsaasti satoa tuottava ja vielä monikäyttöinen kasvis. Sitä pitää ehdottomasti olla aina kasvamassa. 
Tämä köynnöskesäkurpitsa on innostunut kasvattamaan uudessa pikkupihassa ennätyspaljon korkeutta. Yleensä köynnöskurpitsat eivät ole minulla kovin kummoisiksi köynnöksiksi kasvaneet. Jännä nähdä, millaisiin mittoihin tämä tästä venyy.

Tästä pääset juttuuni, josta löytyy tarkempia neuvoja kesäkurpitsan kasvatukseen ja vinkkejä siihen, mitä kesäkurpitsasta voi valmistaa.

#kesäkurpitsa #kasvatus #kasvattaminen #vinkki

2 kommenttia :

  1. Ihanaa satoa tulossa. Hyvä tuo kirjoittamasi tietoisku kurpitsasta. Todella monikäyttöinen näyttäisi kurpitsa olevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos enkulin käsityöt 😊 Kesäkurpitsa on kyllä kiitollinen kasvatettava, ja miedon makuisena se tosiaankin sopii moneen.

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!