lauantai 19. syyskuuta 2015

Viikonloppuherkuttelua

Harvoinpa on herkuttelu yhtä helppoa kuin syksyllä; ei tarvitse kuin kipaista tuoreet raaka-aineet kasvimaalta tai lähimetsästä, pistää ne hetkeksi pannulle tai grilliin, ja pian onkin jo herkkuhetken aika :)

Oman maan satoa kevyesti grillattuna, takana oleva halloumijuusto antaa  
grillikasvisannokseen mukavan säväyksen. 
Kantarellejakin löytyi yllättäin, jopa siinä määrin, että meinasi käydä astia pieneksi. Eikä mukana tietysti ollut sieniveistäkään, joten sienet oli otettava multineen päivineen. Veitsi pitäisi pitää tähän vuodenaikaan aina vakiovarusteena mukana.

Sieniastian pohjalla on muuten muutamia suppilovahveroitakin, niitäkin oli siis jo noussut.


Sienet päätyivät kastikkeeseen, johon
tuli myös vähän kesäkurpitsaa ja
pekonia makua antamaan. 
Oikein hyvää viikonloppua kaikille! 
Seuraava postaus onkin sitten varmaan arvonta... :)

2 kommenttia :

  1. Kylläpä onkin hyvän näköistä ruokaa sinulla siellä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Näin se kyllä on, että hyvät ja tuoreet raaka-aineet ovat kaiken a ja o, niistä saa ihan helpostikin hyvää, mitään ihmetemppuja ei tarvita. - Kun taas heikkolaatuisista tarveaineista on vaikea saada tekemälläkään aikaan mitään kovin herkullista.

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!