keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Voi kasviparkoja :(

Alkoi jo käydä niin sääli sateessa ja viileydessä riutuvia kasveja, että piti tehdä herkimmille vähän suojarakennelmia.

Mansikkamaan ylle viritin ison muovin "teltaksi". Kerrankin, kun olisi tulossa hyvänpuoleisesti mansikoita, en nyt yhtään välittäisi ylimääräisestä vedestä. Toivottavasti mansikoiden nyt kelpaa teltassaan!

Papujen suojaksi taas nostin "katon" valokatteenpaloista.
.

Ja radiossa juuri puhutaan huomisista erittäin kovista sateista, vettä voi kuulemma tulla todella rankasti. Kiitos, riittäisi jo!  

3 kommenttia :

  1. Samoilla mietteillä kanssasi, että pikkasen vähemmän sadetta, että pääsis taas raivaamaan pihaa. Hyvät suojat keksitkin!

    VastaaPoista
  2. Oletpa kekseliäs, ja viitseliäs :) Tarpeen on kyllä nuo sadesuojat, minulla ei pavut edes lähteneet itämään joten eivät voi homehtuakaan niin kuin monena vuonna on käynyt. Voi kumma tätä kesää, ei voi kuin huokaista.. Mutta joka tapauksessa mukavaa loppuviikkoa sinulle puutarhaasi :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä tuon mansikkasuojan värkkäämisessä kieltämättä jokunen tovi meni, nuo metalliset tuet oli kuitenkin jo valmiiksi paikoilla rastasverkkoa varten. Lomalla ollessa sitä onneksi kerkiää kaikenlaista. Yöllä meillä tuli oikein jättikaatosade, kyllä sängyssä pyöriessä hyvillä mielin mietin mansikoita siellä turvassa suojansa alla :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!