sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Pikkujuttuja ylijäämäbetonista
Viimeksi ruukkuja valaessani valmista betoniseosta jäi yli, tällä kertaa tosin vain ihan hiukkasen.

Hätäpäissäni kaivoin sitä varten äkkiä esiin lasten vanhat hiekkakakkumuotit.

Ensinnä vastaan tuli tuollainen vähän erikoisempi violetti pääkallokuvio, kaikenlaisia hiekkakakkumuotteja sitä löytyy :) Se ei nyt päässyt tuotantoon, kaipasin jotain vähän pikkusievempää. Näin syntyivät kala, ankka, nalle ja tähti. Vähän rosoisia, mutta silti ihan sieviä.

Tuikkasin niihin vielä pidikkeeksi pätkän ohutta rautalankaa. Nämä voisi kenties vielä maalata, jollain kirkkailla väreillä? Toisaalta ovat kivoja tuollaisina betonipintaisinakin.


8 kommenttia :

 1. Tosi ihania ovat. Itse en ole koskaan kokeillut betonia. Mutta kauniita juttuja siitä saa aikaiseksi. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kommenteistanne! Anneli, betonijuttuja on kyllä mukava ja aika helppo tehdä, hyviä ohjekirjoja löytyy ja kurssejakin asiasta järjestetään. Kun hommaan vihkiytyy, on vähän koukuttavaa, niin kuin moni käsillä tekeminen :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kala on omiakin suosikkejani. Juuri sitä visioin maalattavaksi, vaikka niin että nuo raidat olisivat sellaisia voimakkaan pinkkejä ja vaalean ruohon vihreitä. Näitä pitänee tehdä lisää, jotta osa joutaa maalattavaksi :)

   Poista
 4. Minä tykkään tosta pääkallo muotista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, näitä makuja on moneksi :) Melkeinpä voisin sen sinulle lahjoittaa - vai pitäisköhän tässä kuitenkin ryhtyä pääkallotuotantoon...?

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!