maanantai 13. heinäkuuta 2015

Metsäjuttuja

Käytiin pelailemassa vähän frisbeegolfia, ja törmättiin metsässä kaikenlaisiin yllätyksiin.

Yhtä kiekkoa etsiessä vastaan luikerteli kyy, onneksi huomattiin se ajoissa.
Samalla saatiin tarkistettua mustikoiden tilanne, aika lupaavasti alkavat aukeimmilla paikoilla jo sinertää. Jopa alkoi tehdä mieli kesän ensimmäistä mustikka-annosta :)

Eihän tässä mene kuin muutama päivä, niin pääsee ensimmäisiä keräilemään. Vähän paikoitellen noita näytti olevan; joillain paikoin oikeinkin runsaasti, mutta toisin paikoin ei sitten juuri lainkaan.


Mikä omituista, kaikissa kuvissa paistaa aurinko :) Se ei tosin ollut koko totuus, ehti tuohon kierrokseen mahtua sadettakin...


Ihan pian käynee myös niin, että blogini sivunäyttöjen määrässä pyörähtää käyntiin uusi kymmentuhat, viimeinen ennen sadantuhannen maagista rajaa :) Silloin onkin sitten luvassa kunnon arvonta (laskuri löytyy tuolta oikeasta laidasta vähän alempaa). Kiitoksia jo teille kaikille aktiivisille lukijoille!   

4 kommenttia :

 1. Kartutan lukijamäärää jo heti yhdellä jotta olet lähempänä tavoitetta! Meillä on frisbeegolf-rata tuossa ihan lähistöllä, mutta en ole koskaan pelannut. Paljon siellä tuntuu olevan pelaajia. Olisi kyllä kiva jos tulisi mustikoita edes kohtuullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, tästä se pikkuhiljaa karttuu... Frisbeegolf on kyllä hauskaa, kannattaa joskus kokeilla. Kaikki, joiden tiedän sitä kokeilleen, ovat innostuneet. Jos laji on ihan uusi, olisi hyvä jos saa jonkun asiasta tietävän kertomaan säännöt ja neuvomaan vähän alkuun, vaikkei se vaikeaa ole - ainakaan periaatteessa ;)

   Poista
 2. Meillä on samoja harrastuksia. Kokeiltiin kans frisbeegolfia pari viikkoa sitten. Täällä se on ruusupuiston ympärillä elikkä aikansa hyvässä paikassa :) Se on kyllä hauskaa. Ostettiin 2 frisbeetä, kolmas pitäisi ostaa aloitusheittoon. Onpas siellä mustikat jo pitkällä. Pian saadaan aloittaa piirakan leipomiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä näyttää olevan :) Frisbeegolf on kyllä kivaa, ja sopii hyvin vaikka koko perheelle. Ratoja löytyy mitä moninaisimmista paikoissa, ruusupuisto kuulostaa hyvältä! Nyt vasta tajusin, että onkin juuri tuo puisto, mistä aiemmin kerroit blogissasi. Katsoin jutun vähän puolihuolimattomasti, kun ruusut eivät ole oikein "minun juttuni". Pitikin nyt palata juttuun uusin silmin!

   Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!