keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kasvimaalta kauppaan

Olen saanut möyriä lämpimät viime päivät mullassa oikein sydämeni kyllyydestä.

Eräänä päivänä tuli kuitenkin kasvimaalta äkkilähtö käymään kylällä ja kaupassa. Mitä siinä turhaan kasvimaavermeitä vaihtamaan, suihkussakäynnistä puhumattakaan, kädet sentään pesin.

Tietysti juuri tällä kauppareissulla tulivat vastaan kaikki mahdolliset ja mahdottomat tuttavat. Minusta alkoi tuntua kaupassa multavaatteissani siltä kuin olisin hiljalleen muuttumassa myyräksi... Enpä ole varma, oliko multaa kuononpäässäkin ;)

Monet esittelevät blogeissa hienoja rakennekynsiään, minulla tämä rakenne on hiukan toisenlainen, ainakin näin sulan maan aikaan. Olen tosi laiska käyttämään hanskoja suojana, ne tuntuvat aina olevan lähinnä tiellä. Viime aikoina olen vähän yrittänyt opetella niiden käyttöä, ei kovin hyvällä menestyksellä ;)


2 kommenttia :

  1. Meillä taitavat olla jo kylillä tottuneet, että viuhahdan kauppaan yltä päästä multaisena ja mustana =) Ja kynnetkin tuppaavat kulumaan ihan nysiksi maata tonkiessa. Eli täälläkin ollaan vissiin myyräasteella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin samoin tuntevia! Eikä tuo myyräajatus oikeastaan huonolta tunnu, maamyyrät ainakin on aika symppiksiä - kunhan ne oikeat sellaiset älyävät pysyä poissa kasvimaalta. Toivottavasti ei kuitenkaan ainakaan kovin pian ole odotettavissa muita vaiheita, multaa syöväksi madoksi en kyllä haluaisi muuttua ;)

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!