torstai 15. elokuuta 2013

Meinaa paisua kuin pullataikina

tämä bloggaaminen nimittäin. Puutarha näyttää hiukan yllättäin tuottavan blogattavia aiheita siihen tahtiin, että tahtoo melkein lähteä lapasesta tämä touhu. Täytyy yrittää vähän jarrutella sillä tavalla, että se taikina kuitenkin pysyy siellä kulhossa eikä paisuile minne sattuu - eli lupaan, että pyrkimyksenäni on pitää jutuissa puutarha tai elämä täällä maaseudulla ainakin jonkinlaisena punaisena lankana.

Tämä koko blogihomma lähti minulla vähän nopeasti liikkeelle siinä kesäloman viimeisinä päivinä, mikä lie auringonpistos tullut, eikä muuta kuin tuumasta toimeen. Tämä on myös elämäni ensimmäinen blogi, siksipä olen tämän kanssa ainakin välillä ymmällä kuin Liisa Ihmemaassa. En ole muutenkaan mikään "some-ihminen", joten tässä vasta harjoitellaan, siispä kärsivällisyyttä!

Oikein todella mielelläni kuulisin teiltä lukijoilta kaikkia mahdollisia toiveita ja parannusehdotuksia blogin suhteen. Jonkinlaisia alasivuja pitäisi ainakin piakkoin kehitellä, että saisi tänne aikaiseksi vähän parempaa järjestystä. Ja pieniä arvontojakin on tässä suunnitteilla :)

Pyrin nyt vilkkaimpaan puutarha-aikaan julkaisemaan 1-2 postausta päivässä. Talvea kohti luulisi tahdin vähän rauhoittuvan.

- Kerttuli -

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!