perjantai 30. elokuuta 2013

Kännykän tärkein ominaisuus ;)

Jälleen tiedossa parit kekkerit, vieläpä ihan perättäisinä iltoina. Erikoista, näyttää kuin olisi melkein päällimmäinen harrastukseni, vaikkei periaatteessa kuulu juuri tapoihini. Ehkä nyt vain on sattunut jonkinlainen juhlakeskittymä - tai sitten jotain iän tuomaa villitystä ilmassa ;)

Mutta mikäs siinä, mukavaa vetää ykköset ylle ja suunnata Kaupunkiin, nyt kun tähän alkaa jo melkein tottua. Ja vielä kun on näin kesäistä, kauniita lämpimiä iltoja, on niistä mukava nauttia hyvässä seurassa.

Pienenä hankaluutena tosin se, että tänne maaseudulle ei kyllä pääse takaisin kovin myöhään illalla. Mutta toisaalta, kun ei ole valvomaan tottunut, alkaa uni yleensä painaa jo niin aikaisin, että on oikeastaan ihan mukavaa päästä painelemaan kotiin viimeisellä kulkuvälineellä.

Iltaisin alkaakin jo olla niin pimeää, että eipä puutarhassakaan ole tuolloin juuri tekoa. Vaan yhtenä iltana piti pilkkopimeässä vielä käydä äkkiä tarkistamassa kasvihuoneen tilanne. Sinnepä juutuinkin sitten "herneaitaan" herneenpalkoja napostelemaan, niin houkuttelevia ne ovat.

Onneksi oli kännykkä mukana, sillä täälläpäin kännykän tärkein ominaisuus - no ehkä puhelumahdollisuuden lisäksi - on mahdollisimman kirkas ja hyvin toimiva taskulamppu. Muista hienouksista ei ole niin väliksi varsinkin kun tuntuu, että noita vempeleitä vähän väliä kastuu, tippuu, katoaa.. Siellä siis kahmin pimeyden keskellä ihanan raikkaita herneenpalkoja, kännykän kirkkaassa valokeilassa :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!