sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Uu, mikä kukkakauppa!

Huomasin viime viikonlopun Turun-reissulla ohi ajaessani niin houkuttelevan näköisen kukkakaupan, että se oli välitön u-käännöksen paikka 😊
Liikkeeseen sisään päästyäni kaikki oli vielä upeampaa kuin miltä ulospäin näytti.

Kauppa on nimeltään Kukkamaa. 
Se on täynnä ihania, houkuttelevia ruukkuja ja muita astioita sekä erilaisia kasvien kanssa sopivia koriste-esineitä. Kasveja oli erittäin runsas valikoima, myös monenlaisia erikoisuuksia.
Todella tyylikkäästä esillepanosta mieleeni tuli oitis ruotsalainen Zetas, toki huomattavasti pienemmässä mittakaavassa. Enpä ole aiemmin törmännyt yhtä houkuttelevaan kukkakauppaan meillä Suomessa.

Liikkeen omistaja on puutarhuri jo useamman vuosikymmenen kokemuksella. Tämän Kukkamaa-liikkeen hän on kuitenkin perustanut vasta pari vuotta sitten.

Tavallaan harmi, ettei Kukkamaa sijaitsee lähempänä, mutta toisaalta kukkaro kiittää 😊 Ainakin tästä tuli varma tulevien Turun-reissujen "pyhiinvaelluskohde".
Ostokseni, erikoinen valkoinen vehka ja pari
ihanaa puutarhakoristetta.
Eikä Kukkamaasta päässyt nytkään tyhjin käsin lähtemään. Mukaan tarttui jännä vaalea vehka (vaikka olen päättänyt olla hankkimatta uusia huonekasveja... 😊) sekä pari ihanaa, rosterista puutarhakoristetta.

Vaikka kaupallinen kohde onkin, lisään Kukkamaan kotimaisten puutarhakohteiden listalleni, on kuitenkin sen verran ainutlaatuinen paikka. Listalta löytyy kymmeniä mielenkiintoisia kohteita eri puolilta Suomea.

#puutarhakohde 

10 kommenttia :

 1. Ihanat ostokset teit! On kyllä aikamoinen liike ja ihania juttuja pullollaan ja mitkä nojatuolitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maatuska, tosi kivaksi oli liike kyllä laitettu. Aika harvoin näkee meillä tämäntapaisia 😊

   Poista
 2. Todellakin uu, mikä kukkakauppa! Niin viihtyisä ja ihanuuksia täynnä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika harvinainen ilmestys 😊 Onneksi olivat somistaneet myös ulkopuolta siten, että herätti huomioni, vaikkei ollut edes aivan tien vieressä.

   Poista
 3. Onpas mukavan näköinen kukkakauppa😍 Turussa suuntaan aina Flöriin ja Viherlassilaan, tuo on minullekin ihan uusi paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä vinkeistä Minna, toinen olikin entuudestaan tuttu. Tämä Kukkamaa kertoo verkkosivuillaan heidän olevan vähän boho-tyylinen - ja kyllä, tämä pitää paikkaansa 😊 Heidän verkkokaupassaan näyttää olevan myös kauniita, persoonallisia kukkakimppuja.

   Poista
 4. Minnan tavoin tapaan Turussa käydä Flörissä ja Viherlassilassa. Kukkamaa on uusi ja varsin mielenkiintoinen kohde. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, täytynee käydä tutustumassa tuolla, kun ensi kerralla käyn tyttären luona kylässä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!