perjantai 2. lokakuuta 2020

Uh, aina vain parempaa!

Sokerihiirenä rakastan key lime pien äkkimakeaa makua. Tänä kesänä halusin kokeilla sitä vähän erilaisina versioina, jotka olisivat myös limen verran enemmän lähiruokaa. 

Alkukesästä tein version, jossa vaihdoin limemehun vahvaan raparperimehuun, joka toimi kyllä hyvin. 


Nyt loppukesästä syntyi kuitenkin vielä edelleen himpun verran parempaa, kun laitoin limen tilalle vahvaa puolukkamehua, terästäen sitä hiukan sitruunamehulla. Puolukkamehu sopi tähän piiraaseen suorastaan järjettömän hyvin, ja antoi sille myös todella kauniin vaaleanpunaisen värin. 

En ole suuri (happaman) puolukan ystävä, mutta tämä oli kyllä nyt ehdottomasti parasta, mitä ikinä olen puolukasta maistellut :)




Tästä pääset tuohon aiempaan raparperiversion postaukseen, josta löytyy myös resepti tähän helppotekoiseen ihanuuteen.
Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia :

  1. Upean värinen kakku!🤩 Ja varmasti hyvää! Olen myös korvannut muissa jälkkäreissä sitruunaa rapsulla, puolukalla ja karpalolla. Toimivat hyvin hapon korvaavina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marketta. Kiva, että olet myös keksinyt nuo sitruunan korvikkeet, hyvin tosiaan pelittävät.

      Poista
  2. Näyttää juuri niin herkulliselta kuin varmasti onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää kyllä tuli Between - suorastaan vaarallisen, taitaapi olla melkoinen kaloripommi :) Tuo onkin tämän ainoa huono puoli.

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!