torstai 29. kesäkuuta 2023

Mikä tuuri!

Nyt kannattaisi varmaan lotota 😊 Menin käymään siellä suuressa ruotsalaisessa huonekalukaupassa, sillä tarvitsin terassille vielä yhden pienen metallihyllykön.

Olin tätä jo ehtinytkin odottaa, sillä juuri oikeat hyllyköt ovat olleet loppu ja nyt niitä oli viimein saapunut.
Olin varautunut siihen, että ilta menee hyllykön kasaamiseen, sillä tuohonkin pieneen huonekaluun kuuluu varsin monta pientä osaa ja väännettävää ruuvia.

Kaupassa kurvasin vielä poisto-osaston kautta, ja kuinka ollakaan, siellä sattuikin olemaan juuri oikeaa hyllykköä edullisessa poistomyynnissä - ja vielä valmiiksi koottuna! 

Tästä innoissani meinasin jo ostaa kaikki poistohyllyköt, vaikkei minulla ollut niille mitään käyttöä. Onneksi maltoin mieleni ja ostin vain sen suunnittelemani yhden.

Nyt ehdinkin tekemään illalla hyllykön kokoamisen sijaan paljon muuta - kuten pelastamaan vielä yhden vanhasta puutarhasta yllättäin löytämäni pensasmustikantaimen 😊 Siitä olinkin erityisen iloinen, sillä aiemmin siirtämistäni kahdesta pensasmustikasta toinen ei kestänyt siirtoa.




7 kommenttia :

  1. Joskus osuu hyvin kohoralle :) Hyvin sopii tuaho, ei viä liikaa tilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, joskus onnistaa ! Tuo oli niin hauska sattuma juuri kun minua vähän rasitti ajatus hyllykön kokoamisesta.
      Juuri tuon kokoista kaipasin, minulla on ennestään toinen isompi. Metallihyllyt on ulkona hyviä, kun ne eivät mene miksikään.

      Poista
  2. Oikein hyvä hyllykkö ulkotiloihin. Kiva, että onnisti.

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen löytänyt parhaat ostokset juurikin tuollaiselta poisto-osastolta. Kivan hyllykön löysit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, yleensä aina tulee silmäiltyä poisto-osasto läpi. Kaikenlaista kivaa on löytynyt aiemminkin, mutta tämä oli kyllä kaikkien aikojen sattuma 😊

      Poista
  4. Näyttää näpsäkältä hyllyköltä. Oliko niitä suurempi? Tuollaisesta, vähän isommasta saisi hyvän kylvöpöydän. Pitääkin vähän guuklailla ruotsalaista tarjontaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, voisi olla hyvä myös siihen tarkoituksefen. Tuota samaa hyllykköä ei taida kyllä olla kuin vähän korkeampana versiona, olisiko siinä yksi tai kaksi hyllyä enemmän? Ehkä joltain muusta firmasta voisi löytyä vastaavanlainen, mutta isompikokoisempi?

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!