maanantai 18. heinäkuuta 2022

Jälleen uusi mielenkiintoinen puutarhakohde!

Tämä on aina kiva hetki, kun sattuu kuulemaan itselle uudesta, todella mielenkiintoiselta vaikuttavasta puutarhakohteesta!

Lammilla, noin 30 km päässä Hämeenlinnasta sijaitseva Porkkalan kartano vaikuttaa niin upealta ja houkuttelevalta, että täytyy kertoa tästä nyt saman tien, vaikken ole vielä ehtinyt paikan päällä käymään. 

Kartanolla on nimittäin käynnistymyt juuri tänään kartanoviikko, mikä tarkoittaa muun muassa monenlaisia tapahtumia. Yritän ehdottomasti päästä käymään tuolla tämän viikon aikana. Käyntini saattaa kuitenkin mennä vasta loppuviikkoon, minkä vuoksi jaan tiedon tästä kohteesta jo nyt, jos satut olemaan liikkeellä noilla suunnilla.

Verkko- ja Fb-sivun mukaan paikka näyttää todella monipuoliselta, siellä tuntuu olevan vaikka ja mitä!

Lisäsin Porkkalan kartanon jo saman tien kotimaisten puutarhakohteiden listalleni. Löydät tältä listalta myös noin 50 muuta mielenkiintoista puutarhakohdetta eri puolilta Suomea!

Onneksi tässä on vielä kesäloma menossa, niin pystyy tarttumaan tällaisiin mukaviin yllätyksiin lähes saman tien.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

#matkailu #puutarha #puutarhamatkailu #matkakohde #puutarhamatkailukohde #puutarhakohde #puutarhamatkakohde #kotimaa #kotimaanmatkailu
@porkkalankartano


5 kommenttia :

  1. Muutama kesä sitten vierailtiin tuolla ja tykättiin kovasti!

    VastaaPoista
  2. Porkkalan kartanoa on monessa blogissa aiemminkin kehuttu. Toivottavasti pääset siellä käymään ja kerrot retkestä blogissasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, jännä juttu, ettei ole aiemmin sattunut silmiini, mutta mukavaa, että aina pukkaa jotain uutta 🙂 Kova yritys on mennä tällä viikolla käymään, ja kertoa sitten kuulumisia!

      Poista
  3. Itse rakastan vierailla erilaisissa puutarhoissa. Nyt myös olen tuota omaa puutarhaa suunnitellut. Uskon, että se itse puutarhanhoito vain on hankalaa sen takia, että usein on aikoja että emme ole edes kotona. Ehkä siihen voi jonkun palkata sitten avuksi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!