sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Ei sittenkään Tukholmaan :(

Nordiska trädgårdar 2015.

Nyt vähän harmittaa. Minun piti olemani tänään Tukholmassa puutarhamessuilla, mutta tässä pyöritäänkin kotiympyröissä.

Viimeiseen asti eilen jahkailin, mitä teen Tukholman ikävien tapahtumien jälkeen reissun kanssa, lähdenkö vai enkö. Jokainen, jonka kanssa asiasta juttelin, suositteli että älä lähde, joten näin tässä lopulta kävi.

En osaa oikein sanoa, oliko päätös oikea vaiko ei. Olen vahvasti sillä kannalla, että tuollaistenkin tapahtumien jälkeen elämän on jatkuttava, ja ihan varmasti vielä tänä keväänä lähden uudelle reissulle Tukholmaan - mutta silloin ei ole toki puutarhamessuja.

Nyt ei auta kuin fiilistellä muiden blogipostauksilla. Tässä myös pari kuvaa samoilta messuilta kahden vuoden takaa. Ihan laihana lohtuna, joku kyllä kirjoitti, että messut eivät olisi tänä vuonna niin hienot kuin kahtena edellisenä vuonna, joten ehkä omat odotukset (jotka olivat aika korkealla), eivät olisi ainakaan ylittyneet.

Miten tuntuukin, että näitä ikäviä tapahtumia sattuu aina aika lähelle - viimeksi olimme Pariisissa vain vähän ennen terrori-iskuja. Nämä kyllä aina koskettavat, ja aivan erityisesti silloin, kun itsellä sattuu olemaan vähän läheisempi kontakti tapahtumapaikkaan.

Kaikesta huolimatta, mukavaa sunnuntaipäivää :)

2 kommenttia :

  1. Ei kannata harmitella. Niin Ikävä tuo Tukholman juttu, se olisi varmaan kuitenkin jumputtanut takaraivossa ja latistanut tunnelmaa reissusssa.... Iloitaan keväästä ja heräävästä luonnosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota samaa itsekin pitkälti ajattelin, että tunnelma ei varmasti olisi ollut lainkaan sama. No, jäipähän sitten aikaa muuhun, kuten omien tomaatintaimien koulimiseen. Ehkä sitten ensi vuonna jälleen messuilemaan?

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!