tiistai 16. kesäkuuta 2015

Juuria näkyvissä! :)

Juuri kun ehdin täällä kysellä, miten hajuherneen saisi juurtumaan, niin eiköhän toinen noista versoista päättänyt näyttää :) Olin juurikin katkaisemassa varren alapäästä palasta pois, kun kerran juuria ei ollut ilmaantunut. Vaan silloin huomasinkin tuohon varren pintaan ilmestyneen sellaista pientä "röhelöä", mikä osoittautuikin noiden kaivattujen juurten aluksi. Nyt on siis ainakin yksi hajuherne enemmän!

Tässä kuvassa tilanne näyttää vähän hassulta, on siis lähikuva hajuherneen verson tyvestä,
missä näkyy juurenalkuja - ja pieni vesipisara. 
Mutta ei siis edelleenkään tietoa, miksi tuo toinen verso päätti kasvattaa vesilasissa juuret, ja toinen taas ei, ainakaan vielä. Ehkä tuo on lähinnä tuuripeliä?

Usein tuntuu, että pieni uhkailu tepsii moneen kasviin, varsinkin tällainen julkinen blogikirjoittelu, johan alkaa kummasti tapahtua :)

2 kommenttia :

  1. Kasvien kanssa melkein kaikki tuntuu olevan tuuripeliä! Pistokkaista osa lähtee ja osa ei, en tiedä mikä prosentti se on mutta tuskin koskaan lähtevät kaikki. Paitsi silloin jos niitä laittaa 500kpl jotain mitä ei edes halua itselle...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinpa tuo tosiaan taitaa olla. Ja annas olla sen kerran, kun laittaa ne kaikki 500 kasvamaan, niin eikös ne lähde ihan jokainen! Eli lopputulos on 0 tai 500, koskaan ei voi etukäteen tietää :) Mutta siinäpä kai osa tämän homman viehätystä piileekin, aina on ilmassa pientä odotusta ja jännitystä siitä, miten käy!

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!